Dinti albi in doar 20 minute fara durere!

Dinti albi in doar 20 minute fara durere!

Un zambet alb, stralucitor este cea mai simpla cale de a-ti imbunatati aspectul fizic si de a capata mai multa incredere in tine. Cum zambetul este primul lucru pe care o persoana il observa, vei dori intotdeauna sa te faci placut remarcat.

In general, tratamentul de albire dentara profesionala este cunoscut drept unul foarte eficient, insa cu multiple dezavantaje cum ar fi durerea si sensibilitatea dentara.

Din fericire pentru pacientii nostri, la Dental Premier utilizam cea mai moderna tehnologie in materie de albire dentara, Lampa Beyond Polus. Aceasta este recunoscuta la nivel mondial ca fiind cea mai sigura si eficienta metoda de albire dentara, oferind rezultate exceptionale intr-un timp foarte scurt.

Cauzele ingalbenirii dintilor pot fi variate, insa de cele mai multe ori obiceiurile nesanatoase si alimentele pe care le consumam au un efect negativ asupra aspectului zambetului.  Consumul de vin rosu, cafea, coca-cola, morcovi, portocale, mancaruri sau bauturi colorate, fumatul, medicamentele, pierderea vitalitătii dintilor sau inaintarea in varsta  sunt principalii vinovati atunci cand vorbim despre ingalbenirea dintilor.

Acum te poti bucura de dinti stralucitori fara disconfort, intr-un timp foarte scurt!

Programeaza-te pentru o albire dentara cu Lampa Beyond!

Cu ce este diferita Lampa Beyond?

Albirea dentara profesionala clasica utilizeaza caldura pentru a accelera procesul de oxidare. Lampile pe baza de caldura nu elimina radiatiile UV vinovate de aparitia efectelor secundare neplacute cum sunt sensibilitatea dentara, durerea dentara sau iritarea gingiei.

Albirea dentara cu Lampa Beyond Polus este cotata ca avand 5 stele din 5 de catre prestiogioasa revista americana de stomatologie Dental Advisor! Aceasta tehnologie utilizeaza lumina halogen si un sistem de ventilatie excelent , care elimina radiatiile si caldura. Astfel, albirea Beyond iti va oferi rezultate superioare, dinti cu pana la 10 tonuri mai albi, fara efecte secundare cum ar fi durerea sau sensibilitatea dentara.

Beneficiile Albirii Beyond

  • Rezultate imediate si vizibile pana la 2 ani!
  • 100% noninvaziv si 100% fara durere!
  • Albirea inclusiv a coloratiilor de tetraciclina ceea ce nu era posibil pana acum
  • Albirea petelor de floroza printr-un program cu o lungime de unda mai mica
  • Substante 100% eficiente
  • Proces de albire controlabil 100%

Programeaza un consult si afla de la specialisti de ce este metoda lor preferata de albire dentara!

Cauta pe site

+