Inhalosedarea te ajuta sa scapi de frica de dentist!

Inhalosedarea te ajuta sa scapi de frica de dentist!

Gandul ca trebuie sa mergi la dentist iti provoaca stare de anxietate? Preferi sa suporti durerea de dinti in loc sa tratezi? Foarte multe persoane se confrunta cu frica de doctori si de dentisti in general, cu toate ca stomatologia moderna ofera tratamente de scurta durata, lipsite de durere. Dental Premier iti ofera solutia de a scapa de teama de dentistINHALOSEDAREA!

Ce este inhalosedarea?

Inhalosedarea este o metoda de sedare constienta cu protoxid de azot si oxigen, care ajuta pacientul sa scape de anxietate. Aceasta metoda poate fi utilizata atat in cazul adultilor, cat si a copiilor care experimenteaza stari de voma, frica de interventiile chirurgicale si de ace, in cazul persoanelor care nu pot coopera cu medicul din cauza unor probleme de sanatate, sau pur si simplu in cazul pacientilor care isi doresc sa evite disconfortul manoperelor.

Protoxidul de azot este un gas sigur, neiritant, menit sa ofere o stare de calm pacientului, insa fara a-l adormi. Pacientul este constient pe toata durata procedurii si poate coopera cu medicul dentist.

Cum se procedeaza?

In timpul sedintei de inhalosedare, pacientul inhaleaza o combinatie de protoxid de azot si oxigen prin intermediul unei masti aplicate pe nas. Efectul gazului poate fi simtit aproape imediat. Pacientul experiementeaza o stare de calm, de relaxare, uneori chiar de euforie, dar este constient si poate comunica cu medicul dentist.

Cat dureaza efectul inhalosedarii?

Asa cum mentionam anterior, efectul inhalosedarii se instaleaza foarte rapid, iar la fel de rapid este si eliminat din corp. In 3-5 minute de la oprirea administratii gazului pacientul isi revine complet, fara efecte adverse si poate pleca neinsotit din clinica. Efectul protoxidului de azot nu influenteaza capacitatea de a conduce.

Beneficiile inhalosedarii:

  • Elimina anxietatea si confera o stare de calm
  • Elimina durerea
  • Administrarea este non-invaziva
  • Elimina reflexul de voma pe care il pot experimenta unii pacienti
  • Efectul dispare cand administrarea este intrerupta

Acum nu trebuie sa te mai temi de medicul dentist. Te vei relaxa in cabinetul stomatologic, in timp ce medicul iti va rezolva problemele dentare, chiar si cele mai complexe rezolvate cu ajutorul chirurgiei orale si a implanturilor dentare.

PROGRAMEAZA-TE PENTRU UN CONSULT / SOLICITA OFERTA ONLINE!

Cauta pe site

+