cat costa albirea dintilor

Cat costa albirea dintilor si de ce sa alegi o clinica ultramoderna?

In prezent, zambetul este considerat o carte de vizita, astfel incat foarte multe persoane apeleaza la tratamente de cosmetica dentara pentru a se bucura de un aspect cat mai bun al danturii. Albirea dintilor si montarea fatetelor dentare se afla printre cele mai populare proceduri de acest tip. Cu toate ca albirea dentara nu este un procedeu medical complex, recomandarea este sa accesezi acest serviciu intr-o clinica stomatologica cu dotari ultramoderne. Iata de ce!

Albirea la clinica versus albirea acasa

Clinica Dental Premier iti pune la dispozitie servicii de albire dentara de ultima generatie, oferind rezultate remarcabile si durabile. In cadrul clinicii noastre, ai acces la doua dintre cele mai avansate tehnologii din domeniu: tehnologia laser EPIC BIOLASE si albirea cu lampa BEYOND POLUS Advanced.

– Albirea profesionala cu laser EPIC BIOLASE. Aceasta tehnologie de ultima generatie iti poate oferi un zambet impecabil in numai 20 de minute. Laserul stomatologic EPIC BIOLASE este un dispozitiv revolutionar conceput pentru o varietate de proceduri dentare, printre care si albirea profesionala. Aceasta este una dintre cele mai avansate si eficiente metode de albire dinti disponibile in prezent. Chiar si pentru pacientii ai caror dinti sunt considerabil patati sau ingalbeniti, laserul ofera rezultate uimitoare.

– Albirea dintilor cu lampa BEYOND POLUS Advanced. Aceasta tehnologie permite albirea dintilor in cele mai bune conditii, fiind considerata cea mai avansata tehnologie de albire din prezent. Astfel, albirea profesionala cu lampa BEYOND POLUS Advanced poate oferi:

  • Rezultate imediate si vizibile pana la 2 ani!
  • Tratament 100% noninvaziv si 100% lipsit de durere!
  • Albirea inclusiv a coloratiilor de tetraciclina (ceea ce nu era posibil pana acum);
  • Albirea petelor de floroza printr-un program cu o lungime de unda mai mica;
  • Substante 100% eficiente;
  • Proces de albire controlabil 100%.

Bineinteles, exista si o metoda de albire a dintilor aprobata de medici care poate fi realizata la domiciliu, aceasta presupunand folosirea unor gutiere preincarcate sau individualizate. Desi poate fi realizata acasa, va trebui sa stii daca aceasta procedura este potrivita pentru tine. Astfel, va fi necesar sfatul unui medic specialist.

Albirea profesionala a dintilor in cadrul unei clinici ultramoderne nu este o procedura foarte costisitoare, iar rezultatele de care te bucuri sunt mult superioare oricarei proceduri de albire pe care o poti realiza acasa. Daca vrei sa stii cat costa albirea dintilor in cadrul clinicii Dental Premier, verifica lista de preturi!

Cateva recomandari de la specialisti

– In prezent, pe piata exista o multitudine de tratamente de albire a dintilor care nu sunt aprobate sau recomandate de medicii stomatologi, intrucat pot afecta dintii sau chiar tesutul gingival. Tocmai de aceea, cel mai important este sa te asiguri ca eviti efectul opus atunci cand vrei sa iti ingrijesti dantura.

– De cele mai multe ori, o sesiune de igienizare profesionala este recomandata inainte de albirea dintilor. Astfel, vei putea obtine cele mai bune rezultate in urma albirii profesionale.

– Un detaliu foarte important este ca albirea dintilor are efect numai asupra dintilor naturali. Din acest motiv, va trebui sa inlocuiesti eventualele plombe dentare sau lucrari protetice, astfel incat nuanta de alb sa corespunda cu noua ta dantura stralucitoare.

– Specialistul iti poate recomanda nuanta care ti se potriveste cel mai bine, asadar ai incredere in sfatul acestuia pentru a obtine un zambet cu aspect natural. Ca regula generala, cea mai potrivita nuanta de alb este cea apropiata de albul ochilor tai.

Cauta pe site

+