Fatetele dentare, solutia pentru o dantura perfecta

Fatetele dentare, solutia pentru o dantura perfecta

A investi in dantura inseamna a corecta forma dintilor naturali, a imbunatati tot ce se poate, de la functionalitate la culoare. Fatele dentare sunt si ele o solutie in acest sens. Cui sunt recomandate, ce presupun si alte detalii despre subiect expunem in randurile ce urmeaza.

Ce sunt fatetele dentare?

Fatetele dentare imbraca dintii naturali si au ca scop corectarea unor probleme ce tin de estetica dintilor. Sunt rezistente, la fel de puternice precum smaltul. Sunt o recomandare ca alternativa la albirea dintilor naturali. Mai mult decat a avea posibilitatea de a obtine o culoare placuta, mai alba a dintilor, fatetele pot de asemenea sa corecteze anumite probleme – forma, pozitia dintilor, inghesuiri, spatii interdentare.

Sunt durabile, datorita materialelor folosite pentru realizarea lor si mai ales datorita tehnologiilor utilizate in laborator, in procesul de creare a acestora.

Candidatul ideal pentru fatete dentare

Sunt o recomandare pentru pacientii care au:

Cate fatete dentare sunt necesare?

Fiecare caz este diferit. Medicul specialist va analiza situatia si va propune un numar de fatete. De obicei sunt aplicate fatete pe dintii frontali, mai ales pe arcada de sus. Pentru un zambet perfect ideala este aplicarea fatetelor pe toti dintii ce trebuie corectati.

Pot fi necesare minim doua, pentru dintii frontali. Pot fi de asemenea aplicate fatete dentare pe toti dintii.

Cat costa fatetele dentare?

Costurile depind de numarul de fatete, precum si de tipul acestora, tinand cont de tipul de material folosit. Un cost total este estimat numai dupa un consult de specialitate.

Avantajele fatetelor dentare

Incontestabil, zambetul este cartea de vizita a unei persoane. Demonstrati incredere in propria persoana, sunteti placut, sunteti agreabil, emanati optimism atunci cand zambiti. Sunteti luat in seama sau altfel spus va remarcati. Dar aveti nevoie si de un zambet frumos, de o dantura perfecta.

Fatetele dentare sunt preferate mai ales pentru ca sunt calea de obtinere a danturii perfecte. Nu se decoloreaza, nu afecteaza dintii naturali. Practic ii imbraca intr-un material special, ce permite sa muscati, mancati la fel de bine.

Detalii despre cat de rapid si eficient putem sa aplicam fatete dentare le regasiti si in cadrul paginii noastre, www.dentalpremier.ro.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cauta pe site

+