Bolnavii de diabet pot beneficia de implanturi dentare!

Bolnavii de diabet pot beneficia de implanturi dentare!

Diabeticii pot beneficia de implanturi dentare cu succes atunci cand afectiunea este tinuta sub control si se pot vindeca rapid gratie tehnologiei PRGF!

Una dintre cele mai frecevente intrebari pe care le primim este Sunt bolnav de diabet. Pot beneficia de implanturi dentare?”. Desigur, atunci cand vorbim despre aceasta afectiune exista foarte multe riscuri. Totusi, in cazul in care starea de sanatate a pacientului permite si cu ajutorul celor mai noi tehnologii in materie de vindecare este posibil ca pacientii care sufera de aceasta boala sa aiba din nou un zambet complet functional.

Diabetul afecteaza sistemele organelor, iar fluctuatiile mari ale glicemiei afecteaza capacitatea organismului de a se vindeca normal. Diabeticii tind sa dezvolte probleme la memebrele inferioare, ochi, rinichi, dar sunt si foarte predispusi la aparitia parodontozei, afectiune care duce la pierderea dintilor. De aceea, persoanele care sufera de aceasta boala trebuie sa acorde o atentie sporita igienei orale, intrucat inlocuirea dintilor lipsa poate fi mai dificila, dar nu imposibila.

In cazul bolnavilor de diabet vindecarea este mult mai lenta, ceea ce ii face mult mai predispusi la dezvoltarea infectiilor. In general, inflamatia este primul pas spre vindecarea unei rani. Insa, pentru diabetici aceasta poate deveni cronica, ducand la afectarea tesuturilor si la aparitia altor probleme.

Totusi, pacientii care sufera de diabet pot beneficia de implanturi dentare cu succes atunci cand afectiunea este tinuta sub control.

Ce analize sunt necesare pentru implantul dentar in cazul diabeticilor?

  • timp de sangerare, timp de coagulare
  • hemoleucograma
  • glicemie
  • colesterol
  • uree
  • calcemie
  • transaminaze

Vindecare accelerata dupa implant dentar pentru persoanele care sufera de diabet!

Gratie tehnologiilor de ultima ora putem grabi vindecarea intr-un mod natural! PRGF Endoret utilizeaza o cantitate mica din sangele pacientului pentru a reduce inflamatia, a elimina durerea si a scurta timpul de vindecare la jumatate!

Procesul este foarte simplu si necesita un singur element – sangele. Astfel dupa recoltare, sangele este centrifugat pentru a extrage plasma bogata in factori de crestere. De aici mai ramane doar ca proteinele extrase sa fie aplicate pe zona in care s-a intervenit chirurgical.

Astfel, gratie acesteti tehnologii de vindecare rapida, persoanele care sufera de diabet si nu numai pot sa se recupereze mult mai rapid dupa operatia de implant dentar, chiar si dupa interventii mai mari necesare in cazul restaurarilor totale la maxila si/sau mandibula cu proteze dentare fixe pe implanturi.

Programeaza un consult la specialistul nostru in implanturi dentare si convinge-te ca poti beneficia cu succes de acest tip de tratament!

Cauta pe site

+