Tot ce trebuie sa stii despre coroanele dentare - ce sunt si cat costa

Tot ce trebuie sa stii despre coroanele dentare – ce sunt si cat costa

Dupa cum am mai spus si cu alte ocazii, pierderea dintelui este un eveniment extrem de neplacut ce nu trebuie tratat cu superficialitate. Daca nu luati masuri imediate, problemele vor aparea in lant in cavitatea bucala. Printre cele mai comune se numara inclinarea dintilor ramasi, sanatosi, inspre locurile libere. Totodata, lipsa a cel putin un dinte va diminiua considerabil stima de sine si implicit viata sociala.

Astazi ne vom opri asupra coroanelor dentare, cele ce se aplica imediat dupa ce s-a realizat implantul dentar prin surubare sau cementare. In clinica stomatologica Dental Premier folosim tehnologia de ultima generatie High Tech Dentistry, intitutala CEREC 3D Cad/Cam, marca Dentsply Sirona – lider mondial in tehnologie mondiala. Aceasta tehonologie ne permite sa va oferim, chiar intr-o singura sedinta, coroane ceramice si fatete dentare integral ceramice.

Doar 7% din clinicile din lume folosesc aceasta tehnologie!

Punem un mare accent pe calitatea serviciilor pe care vi le oferim, asa ca ne putem lauda cu faptul ca facem parte din acel 7% ce reprezinta clinicile la nivel mondial care utilizeaza aceasta tehnologie uimitoare.

O coroana dentara Cerec, de o rezistenta iesita din comun, se realiza in doar cativa pasi simpli:

  • Medicul va va scana dantura cu ajutorul unei camere intraorale 3D. Dupa ce a realizat acest lucru, va crea o amprenta digitala.
  • Amprenta urmeaza a fi prelucrata pentru a crea structura dintele ce urmeaza sa fie inlocuit.
  • Urmeaza apoi crearea dintelui la masina de frezat dintr-un cub de ceramica speciala.
  • Pasul final este reprezentat de cementarea coroanei pe dintele vostru sau pe implantul dentar, dupa ce a fost glazurata si finisata inainte.

Exista si momente cand dintii v-au fost afectati extrem de mult de carii si aveti nevoie de o coroana dentara pentru ca plomba sa reziste. In acest caz, operatiunea se numeste incrustatie ceramica, metoda prin care se poate conserva o parte importanta din suprafata dintelui afectat de carii.

Cat despre tarifele aferente acestor tipuri de interventii, regasiti toate detaliile de care aveti nevoie aici: https://www.dentalpremier.ro/tarife-protetica. Va invitam sa reveniti acum la pagina cu servicii, rubrica One Visit Dentistry – Protetica COMPUTERIZATA – COROANE SI FATETE DENTARE CERAMICE INTR-O SEDINTA, pentru si mai multe detalii despre coroanele dentare.

Cauta pe site

+