Pacienta 43 ani, Sky Fast and Fixed maxilar + implanturi Bredent mandibula

Pacienta de 43 ani a beneficiat de o restaurare dentara completa pe 6 implanturi cu Sky Fast and Fixed la arcada superioara (maxilar) si de coroane pe dinti existenti si pe 4 implanturi Bredent la arcada inferioara (mandibula). Mai jos regasiti detaliat interventiile si lucrarile realizate pentru fiecare arcada dentara in parte.

Maxilar – Sky Fast and Fixed Bredent – proteza fixa cu 6 implanturi

  • Fast&Fixed Bredent – 6 implanturi + lucrare dentara fixa provizorie in 24 ore
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei extrase din sangele pacientului
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura din zirconiu si coroane individuale ceramice

Sistemul inovator de implanturi dentare Sky Fast and Fixed este indicat pentru persoanele care mai au putini dinti ramasi pe arcade (care nu mai pot fi savati si au indicatie de extractie) sau celor edentate total (care nu mai au niciun dinte pe arcada dentara). In aceste cazuri, se pot realiza implanturile Fast&Fixed si lucrarea/proteza dentara fixa intr-o singura zi, fara a mai fi nevoie de interventii suplimentare precum aditiile oaoase. In acest fel timpul de asteptare si numarul vizitelor la cabinetul stomatologic se scurteaza considerabil, iar pacientii se pot bucura de zambetul lor pe toata durata tratamentului. In plus, gratie tehnologiei PRGF-Endoret®, timpul necesar vindecarii se poate reduce chiar la jumatate, datoriya factorilor de crestere raspunzatori pentru regenerarea tesuturilor, extrasi chiar din sangele pacientului.

Mandibula – implanturi Bredent, coroane zirconiu si fatete ceramice

  • 4 implanturi Bredent
  • Coroane zirconiu integral pe dinti
  • Coroane zirconiu integral pe implanturi
  • Fatete dentare integral ceramice E-max

Tratamentul inovator aplicat suprafetei implanturilor dentare Bredent, dar si structura acestora speciala, contribuie la cresterea stabilitatii dintilor artificiali atasati. De asemenea, datorita faptului ca se integreaza rapid in os si sunt foarte rezistente in timp, aceste implanturi sunt potrivite atat pentru persoanele care vor sa suplineasca lipsa unui singur dinte, cat si pentru cele care se confrunta cu lipsa mai multor dinti.

Cat costa un implant dentar Bredent si sistemul Sky Fast and Fixed?

Pretul sistemului Sky Fast and Fixed Bredent este dat de numarul de implanturi necesare restaurarii dentare. De regula, se utilizeaza 6 implanturi la maxilar si 4 la mandibula, insa exista si situatii incare poate fi nevoie de implanturi suplimentare. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implanturi dentare Bredent si Sky Fast and Fixed.

 

Cauta pe site

+