Implantul dentar – Redescopera bucuria de a zambi

Implantul dentar – Redescopera bucuria de a zambi

Daca te confrunti cu lipsa unuia sau mai multor dinti, cunosti deja impactul negativ pe care o dantura incompleta o are asupra vietii de zi cu zi si asupra increderii in sine.

De obicei, persoanele care se confrunta cu aceasta problema se feresc sa zambeasca, sa vorbeasca sau sa manance anumite alimente. Din fericire exista solutii de reabilitare a danturii si de a obtine zambetul mult visat.

Cu ajutorul implanturilor dentare iti poti recapata increderea de sine si te poti bucura din nou de o dantura completa si un zambet frumos.

Beneficiile implanturilor dentare

Implantul dentar reprezinta cea mai moderna si sigura metoda de inlocuire a unui dinte lipsa. Acesta arata si se comporta exact ca un dinte natural. Astfel, pacientul va putea manca, vorbi si zambi fara probleme. Implantul dentar inlocuieste radacina dintelui si poate fi utilizat pentru restaurarea unui singur dinte, poate reprezenta punctul de sprijin al unei punti dentare sau poate face parte dintr-un sistem de implanturi care inlocuieste intreaga arcada cu ajutorul unei lucrari fixe, cum ar fi Fast and Fixed Bredent.

Spre deosebire de alte metode de inlocuire a dintilor lipsa, cum sunt puntile dentare sau protezele mobile, cu ajutorul implanturilor dentare se inlocuieste structura intregului dinte, inclusiv radacina restanta.

Implanturile dentare ajuta la mentinerea sanatatii oaselor maxilare, care in lipsa radacinii dintilor incep sa se resoarba. In timp, acest lucru poate duce la schimbarea aspectului fetei. Astfel, implanturile dentare ajuta la obtinerea unui aspect intinerit, nu doar printr-un zambet frumos, ci pentru ca sustine structura fetei.

Daca ai un dinte lipsa sau cauti o solutie de a scapa de protezele dentare, implantul dentar poate fi solutia ideala pentru tine! Afla chiar de la medicul specialist in chirurgie orala si implantologie dentara care sunt beneficiile implantului dentar si cum iti poate schimba viata in bine!

Cauta pe site

+