Implant dentar toata gura

Pacient 72 ani – Implant dentar toata gura – All-on-4 si All-on-6

Pacientul de 72 de ani a beneficiat de o reabilitare orala cu proteze fixe si implant dentar toata gura prin tehnica implanturi si dinti ficsi in 24 de ore. Zambetul a fost redat cu succes pacientului de catre echipa noastra de specialisti formata din dr. Anca Rusu, Specialist Chirurgie Dento-Alveolara si dr. Ligia Baran, Medic Protetician.

Mai jos redam detaliem interventiile chirurgicale si lucrarile protetice fixe realizate pentru reintregirea zambetului pacientului nostru, precum si informatii despre optiuni si costuri.

Proteza fixa cu implant dentar toata arcada superioara

  • FastSmile Inno – 6 implanturi Inno + lucrare fixa provizorie in 24 ore
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura sinterizata si coroane integral ceramice

La maxilar pacientul a necesitat o proteza fixa cu 6 implanturi de calitate superioara, marca INNO. Proteza fixa definitiva a fost realizata din coroane dentare integral ceramice pe o structura sinterizata.

Proteza fixa cu implant dentar toata mandibula

  • FastSmile Inno – 4 implanturi Inno + lucrare fixa provizorie in 24 ore
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura sinterizata si coroane din compozit stratificat

La arcada inferioara pacientul a necesitat o proteza fixa cu 4 implanturi rapide INNO. Proteza fixa definitiva a fost realizata din coroane dentare din compozit stratificat pe o structura sinterizata.

Avantajele sistemelor de implant dentar pentru toata gura

Sistemele de implanturi dentare pentru toata gura prezinte o serie de avantaje, dintre care enumeram:

  • Utilizarea unui numar minim de implanturi pentru a reabilita toata arcada – 4 sau 6 implanturi dentare – de aici rezulta si un pret mai redus al reabilitarii orale;
  • Acestea permit incarcarea imediata cu o proteza dentara fixa provizorie;
  • Se pot realiza intr-o singura interventie chirurgicala;
  • De regula, sistemele de reabilitare totala a gurii nu necesita reconstructii si/sau aditii osoase.

Cat costa un implant dentar pentru toata gura?

In cadrul clincii stomatologice Dental Premier costul unui implant dentar toata gura FastSmile Inno este redus de la 18000 la 14000 Lei pentru arcada inferioara (4 implanturi + proteza fixa provizorie) si redus de la 22000 la 18000Lei pentru arcada superioara (6 implanturi + proteza fixa provizorie). La acest cost se adauga si pretul protezelor fixe definitive care porneste de la 16000 lei per arcada dentara.

Protezele fixe definitive pot fi realizate din diferite materiale 100% bicompatibile, de cea mai buna calitate. Mai multe informatii despre alegerea lucrarilor dentare definitive gasiti aici.

Va invitam sa consultati lista completa cu oferta de preturi pentru implanturi dentare toata gura de calitate superioara.

De asemenea, va invitam sa vizualizati si galeria foto a pacientilor care si-au redobandit zambetul in clinica noastra, gratie tehnologiei din spatele sistemelor de proteze fixe pe implanturi dentare totale.

Cauta pe site

+