Sky Fast and Fixed Bredent - proteza fixa cu 6 implanturi pret

Pacient 54 ani, implant dentar Fast and Fixed, maxilar si mandibula

Pacientul de 54 de ani a beneficiat de o resturare completa a danturii la ambele arcade prin tehnica dinti ficsi in 24 de ore cu ajutorul sistemului de implanturi dentare Sky Fast and Fixed Bredent. S-au realizat doua proteze fixe cu 6 implanturi Bredent, cate una pentru fiecare arcada dentara. Mai jos detalii despre interventiile chirurgicale si lucrarile dentare realizate cu preturile aferente.

Maxilar – Proteza fixa cu 6 implanturi

  • Extractia dintilor ramasi, care nu mai puteau fi salvati
  • PRGF-Endoret – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei extrasa din sangele pacientului
  • Sky Fast and Fixed Bredent – 6 implanturi + lucrare fixa provizorie in 24 de ore
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura de titan si coroane individuale din ceramica

Mandibula – Proteza fixa cu 6 implanturi

  • Extractia dintilor ramasi, care nu mai puteau fi salvati
  • PRGF-Endoret – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei extrasa din sangele pacientului
  • Sky Fast and Fixed Bredent – 6 implanturi + lucrare fixa provizorie in 24 ore
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura de titan si coroane individuale din ceramica

La arcada inferioara, de regula se utilizeaza o proteza fixa cu 4 implanturi, insa in cazul de fata, din cauza situatiei osoase au fost necesare 6 implanturi pentru o fixare mai bun a lucrarii dentare.

Sistemul dinti ficsi in 24 ore cu implanturi dentare Sky Fast and Fixed Bredent se adreseaza pacientilor care mai au putini dinti pe arcada, cu indicatie de extractie, sau pacientilor edentati total, care nu mai au niciun dinte.

Ce pret are o proteza fixa cu 6 implanturi?

Pretul unei restaurari totale cu proteza fixa cu 6 implanturi este dat de costul implanturilor (variaza in functie de marca) si de pretul lucrarii fixe definitive, care poate fi realizata din mai multe tipuri de materiale biocompatibile, de inalta calitate. In cadrul clincii stomatologice Dental Premier utilizam mai multe variante de implanturi dentare premium pentru reabilitarile orale complete.

De exemplu, pretul pentru o proteza fixa cu 6 implanturi este redus de la 22000 la 18000 lei pentru etapa de implanturi si lucrare fixa provizorie in 24 de ore (pentru restaurarile FastSmile cu implanturi INNO) plus costul protezei fixe definitive, in functie de material (exista mai multe variante). Pretul complet al unei restaurari totale la arcada cu o proteza fixa cu 6 implanturi Sky Fast and Fixed Bredent este redus de la 25000 la 23000 lei plus costul lucrarii fixe definitive (variaza in functie de material).

Va invitam sa consultati lista noastra completa de preturi pentru proteze fixe cu implanturi dentare.

Alegeti Sky Fast and Fixed Bredent si bucurati-va de zambetul obtinut cu o proteza fixa cu 6 implanturi pret de o viata intreaga!

Cauta pe site

+