implant dentar complet

Pacient 52 ani, proteze dentare fixe pe implanturi, maxilar si mandibula

Pacientul de 52 ani a beneficiat de o restaurare totala a danturii la maxilar si mandibula prin tehnica “dinti ficsi in 24 ore” cu ajutorul unor proteze dentare fixe pe implanturi INNO. Sistemele FastSmile INNO® utilizeaza 6 implanturi pentru arcada superioara si 4 implanturi pentru arcada inferioara, permitand pacientului sa obtina o dantura fixa in doar 24 de ore de la inserarea implanturilor. Mai jos detaliem interventiile si lucrarile realizate pentru fiecare arcada in parte.

Arcada de sus (maxilar) – Proteza dentara fixa pe 6 implanturi

  • Fast Smile INNO® – 6 implanturi Inno + lucrare fixa in 24 de ore
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura metalica si coroane din compozit

Arcada de jos (mandibula) – Proteza dentara fixa pe 4 implanturi

  • Fast Smile INNO® – 4 implanturi Inno + lucrare fixa in 24 de ore
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura metalica si coroane din compozit

Implanturile dentare INNO produse in Coreea de Sud au o tehnologie speciala si un pret mediu fata de celelalte implanturi existente pe piata din Romania. Implantul INNO prezinta o suprafata tratata special, care face ca osteointegrarea (integrarea in os a implantului) sa fie mai rapida.

Durata interventiei de FastSmile este de circa 2 ore pentru fiecare arcada dentara in parte. Inserarea implanturilor se realizeaza sub anestezie locala, astfel incat pacientul nu simte nicio durere.

La aproximativ 24 de ore dupa interventia de inserare a implanturilor se ataseaza lucrarile fixe provizorii, astfel pacientul beneficiind de zambetul sau pe toata durata tratamentului. Urmeaza sa revina dupa 3-6 luni, in functie de caz, pentru dantura fixa definitiva, care poate fi realizate din diferite tipuri de materiale.

Cat costa protezele dentare fixe pe implanturi?

Pretul protezelor dentare fixe pe implanturi este direct influentat de numarul de implanturi necesare si de tipul de lucrari definitive alese de catre pacienti impreuna cu medicii nostri specialisti. In cazul restaurarilor totale pretul extractiilor dentare este inclus in costul final. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru proteze pe implanturi dentare.

Pentru a viziona mai multe cazuri va invitam sa accesati galeria foto cu pacienti.

Fast Smile INNO® este marca inregistrata Dental Premier!

Cauta pe site

+