Fast and Fixed - proteza fixa cu 6 implanturi Bredent

Pacient 74 ani, Fast and Fixed – proteza fixa cu 6 implanturi

Pacientul de 74 de ani a beneficiat de o proteza fixa cu 6 implanturi la maxilar, prin tehnica dinti ficsi in 24 de ore Fast and Fixed by Bredent si de tratamente si coroane dentare la arcada inferioara. Mai jos detaliem interventiile, tratamentele si lucrarile dentare realizate.

Maxilar – Fast and Fixed – proteza fixa cu 6 implanturi

  • Extractii dentare
  • Fast&Fixed – 6 implanturi Bredent + lucrare fixa provizorie in 24 ore
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei extrase din sangele pacientului
  • Lucrare definitiva fixata pe implanturi cu structura de zirconiu si coroane ceramice

Sistemul de restaurari totale cu implanturi dentare Sky Fast and Fixed Bredent se adreseaza pacientilor care mai au putini dinti pe arcade cu indicatie de extractie sau celor edentati total. Practic, cu ajutorul implanturilor All-on-4 si All-on-6 pacientii pot beneficia in doar 24 de ore extractii (daca este cazul), implanturi si dantura fixa provizorie. In acest fel se pot bucura de zambetul lor pe toata durata tratamentului, urmand ca dupa 3-6 luni, dupa caz, sa revina pentru dintii fici definitivi.

Coroanele dentare ceramice pe suport de zirconiu se aseamana foarte mult cu coroanele metalo-ceramice, mai ales in ceea ce priveste rezistenta materialelor. Acestea sunt obtinute prin aplicarea de ceramica pe suportul din zirconiu. Printre avantajele coroanelor ceramice pe zirconiu se numara estetica superioara si durabilitatea.

Mandibula – tratamente si coroane dentare

  • Obturatii
  • Tratamente endodontice realizate sub microscop Leica cu camera 4K
  • Coroane metalo-compozit

Cat costa o proteza fixa cu 6 implanturi?

Pretul unei proteze fixe cu 6 implanturi este dat de marca implanturilor si costul lucrarii fixe definitive. In cadrul clincii Dental Premier pacientii pot beneficia de o gama larga de implanturi dentare All-on-4 si All-on-6 de calitate superioara si lucrari definitive realizate din materiale 100% biocompatibile. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru proteze fixe si implanturi dentare!

Cauta pe site

+