Dantura fixa pe implanturi All-on-4 si All-on-6

Pacienta 44 ani, dantura fixa pe implanturi All-on-4 si All-on-6

Pacienta de 44 de ani a beneficiat de o restaurare completa a danturii cu sistemele de implanturi dentare All-on-4 si All-on-6 marca Megagen si lucrari fixe definitive cu structura de zirconiu si coroane ceramice. Mai jos gasiti mai multe detalii despre interventiile si lucrarile realizate.

Maxilar – All-on-6 – Dantura fixa pe 6 implanturi Megagen

  • Sinus lifting
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei extrase din sangele pacientului
  • All on 6 – 6 implanturi Megagen + lucrare fixa provizorie in 24 de ore
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura de zirconiu si coroane ceramice

Implanturile dentare Megagen AnyRidge reprezinta o solutie foarte buna pentru restaurarea oricarui dinte lipsa, indiferent de calitatea osului existent. Acest tip de implanturi dentare confera rezistenta in timp si o estetica ireprosabila. Datorita caracteristicilor sale, operatia de inserare a implanturilor dentare Megagen AnyRidge este unica si individualizata, necesitand un numar redus de interventii chirurgicale., reducandu-se astfel si durata tratamentului.

Mandibula – All-on-4 – Dantura fixa pe 4 implanturi Bredent

  • Reconstructie osoasa partiala
  • Fast & Fixed – 4 implanturi Bredent + lucrare fixa provizorie in 24 de ore
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura de zirconiu si coroane ceramice

Implanturile dentare Bredent sunt foarte versatile,cu ajutorul acestora putand fi obtinut un rezultat final pe care pacientii il doresc. Intr-o singura sedinta se poate realiza atat extractiile dentare, cat si inserarea implanturilor. Sistemul de implantare Bredent este unul modern, fiind orientat catre reducerea pierderilor osoase si conservarea tesuturilor din jurul implanturilor.

Cat costa o dantura fixa pe implanturi All-on-4 si All-on-6 Megagen sau Bredent?

Costul unei danturi fixe pe implanturi este dat de numarul si marca implanturilor si de calilatea materialelor din care sunt realizate lucrarile definitive. In clinica noastra lucram cu mai multe tipuri de implanturi dentare si oferim o gama larga de lucrari fixe definitive. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implanturi dentare si lucrari fixe.

 

Cauta pe site

+