Proteze dentare fixe pe implanturi

Pacienta 53 de ani, Fast and Fixed & Fast Smile – proteze dentare fixe pe 4 si 6 implanturi

Pacienta de  53 de ani a beneficiat de o reabilitare dentara totala la maxilar si mandibula cu proteze pe implanturi All-on-4 si All-on-6. Mai jos detaliem lucrarile realizate pentru fiecare arcada dentara in parte.

Fast&Fixed Maxilar –  lucrare/proteza dentara fixa pe 6 implanturi

  • Fast&Fixed – 6 implanturi Bredent + lucrare fixa provizorie in 24h
  • Lucrare definitiva pe implanturi, cu structura din zirconiu si coroane individuale ceramice

FastSmile Mandibula – lucrare/proteza dentara fixa pe 4 implanturi

  • Fast Smile – 4 implanturi Inno + lucrare fixa provizorie in 24h
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura metalica sinterizata si coroane din compozit stratificat

Avantajele sistemelor de implanturi Fast&Fixed si FastSmile

Sistemele de implanturi dentare cu incarcare imediata de tip All-on-4 si All-on-6 permit reabilitarea rapida a danturii cu lucrari fixe in numai 24 de ore. Astfel pacientii beneficiaza de zambetul lor pe toata durata tratamentului (avand dinti ficsi in 24 ore), urmand sa revina pentru dintii ficsi definitivi dupa 3-6 luni, in functie de caz.

Acest avantaj este dat de faptul ca in multe cazuri se pot evita interventii suplimentare precum aditii de os sau sinus lifting, timpul tratamentului reducandu-se astfel considerabil.

Cat costa protezele dentare fixe pe implanturi?

Evident ca pretul unei proteze dentare fixe pe implanturi este influentat in mod direct de tipul de implanturi utilizate si de materialele din care sunt realizati dintii ficsi definitivi. Pacientul va alege impreuna cu medicul implantolog tipul de implant cel mai potrivit pentru cazul sau. In cadrul clinicii noastre avem 4 tipuri de implanturi utilizate in restaurarile dentare totale: INNO, Bredent, Megagen si Nobel Biocare. De asemenea, avem 5 tipuri de lucrari dentare definitive: Bacis, Standard, Medium, Premium si Vip. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implanturi si lucrari dentare.

Cauta pe site

+