Implant Fast and Fixed maxilar

Pacienta 71 de ani, Fast and Fixed maxilar – lucrare dentara fixa pe 6 implanturi

Pacienta de 71 de ani a beneficiat de o restaurare totala a danturii la arcada superioara (maxilar) cu o proteza/lucrare fixa pe 6 implanturi. Mai jos interventiile si lucrarile dentare realizate.

Fast and Fixed maxilar – lucrare dentara fixa pe 6 implanturi

  • Fast & Fixed – 6 implanturi Bredent + lucrare fixa provizorie in doar 24 de ore (etapa 1)
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei (etapa 1)
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura metalica sinterizata si coroane din compozit stratificat (etapa a 2-a, dupa 3-6 luni de la prima etapa)

Atunci cand vorbim despre restaurari pe implanturi dentare, varsta nu reprezinta un impediment. Importante sunt starea de sanatate a pacientului si existenta osului necesar inserarii implanturilor dentare. In cazul pacientei de fata, de 71 de ani, s-a realizat cu succes o dantura fixa pe implanturi in numai 24 de ore. Astfel pacienta s-a putut bucura de zambetul sau pe toata durata tratamentului.

Doare operatia de implant dentar?

Foarte multe persoane ne intreaba daca interventia chirurgicala de inserare a implanturilor dentare doare? Majoritatea pacientilor au relatat faptul ca nu au simtit nicio durere, atat in timpul procedurii, cat si in zilele imediat urmatoare. Totul se realizeaza sub anestezie, astfel incat pacientul nu simte nicio durere.

Ce persoane pot beneficia de implanturile Fast and Fixed?

Sistemul de implanturi dentare Fast and Fixed este indicat persoanelor care mai au putini dinti ramasi pe arcade, cu indicatie de extractie, sau celor edentate total. Cu Fast&Fixed se pot realiza implanturile si proteza/lucrarea dentara fixa in 24 de ore, fara a mai fi nevoie de procedee de aditie de os. In acest fel se scurteaza timpul de asteptare si numarul vizitelor la medicul stomatolog. De asemenea, gratie tehnologiei de ultima ora PRGF-Endoret®, timpul necesar vindecarii se poate reduce chiar la jumatate, datorita factorilor de crestere care accelereaza regenerarea tesuturilor.

Cat costa o proteza/lucrare dentara fixa pe 6 implanturi?

Exista mai multe tipuri de implanturi, iar costul final al unei proteze/lucrari fixe pe 6 implanturi este direct influentat de marca si tipul implanturilor, precum si de materialele din care este realizata lucrarea fixa definitiva. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru lucrari dentare pe implanturi.

Cauta pe site

+