Sky Fast and Fixed Bredent - Dinti ficsi in 24 ore

Pacienta 59 ani, dinti ficsi in 24 ore – implant dentar Sky Fast and Fixed, All-on-4 si All-on-6

Pacienta de 59 de ani a beneficiat de o restaurare completa a danturii prin tehnica dinti ficsi in 24 ore cu ajutorul sistemelor de implanturi de tip All-on-4 si All-on-6 – Sky Fast and Fixed – de la compania germana Bredent. Mai jos detaliem interventiile chirurgicale si lucrarile dentare realizate.

Fast&Fixed – Proteza fixa cu 6 implanturi – All-on-6

  • Fast&Fixed – 6 implanturi Bredent + lucrare fixa provizorie in 24 de ore
  • PRGF-Endoret – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei extrasa din sangele pacientului
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura sinterizata si coroane din compozit stratificat

Fast&Fixed – Proteza fixa cu 4 implanturi – All-on-4

  • Fast&Fixed – 4 implanturi Bredent + lucrare fixa provizorie in 24 de ore
  • PRGF-Endoret – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei extrasa din sangele pacientului
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura sinterizata si coroane din compozit stratificat

Despre tehnica dinti ficsi in 24 ore Sky Fast and Fixed si parerile pacientilor nostri

Sistemul de implanturi dentare Sky Fast and Fixed de la compania Bredent Medical este indicat persoanelor care mai au putini dinti ramasi pe arcade, cu indicatie de extractie, sau celor edentate total (care nu mai au niciun dinte). In aceste cazuri, se pot realiza implanturile dentare si dantura fixa provizorie intr-o singura zi, fara a mai fi nevoie de procedee de aditie de os. Astfel se scurteaza timpul de asteptare si numarul vizitelor la medicul stomatolog. In plus, gratie tehnologiei avansate PRGF-Endoret®, timpul necesar vindecarii se poate reduce chiar la jumatate, cu ajutorul factorilor de crestere raspunzatori pentru regenerarea tesuturilor, extrasi chiar din sangele pacientului.

Parerile pacientilor despre Fast and Fixed

Daca doresti sa afli parerea pacientilor nostri despre tehnica dinti ficsi in 24 de ore cu sistemul de implanturi Sky Fast&Fixed Bredent, te invitam sa vizualizezi cateva testimoniale video aici.

Poze cazuri inainte si dupa implant dentar

De asemenea, te invitam sa vizualizezi mai multe poze inainte si dupa ale cazurilor rezolvate cu succes in clinica noastra, accesand galeria foto cu dinti ficsi in 24 de ore.

Cat costa dantura fixa cu tehnica Sky Fast and Fixed Bredent in 24 de ore?

Pretul unei restaurari a danturii prin tehnica dinti ficsi in 24 ore Sky Fast and Fixed Bredent este dat de numarul de implanturi necesare pentru sustinerea lucrarii fixe si de tipul de lucrare definitiva aleasa de catre pacient. In cadrul clincii noastre oferim o gama larga de lucrari definitive realizate din materiale 100% biocompatibile de cea mai inalta calitate. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implanturi dentare si lucrari definitive!

 

 

 

Cauta pe site

+