Proteze dentare mobile moderne

Proteze dentare mobile moderne

Desi medicul stomatolog recomanda protezele mobile doar ca o ultima solutie, varianta ideala fiind lucrarile protetice fixe pe implanturi, totusi stomatologia moderna vine in intampinarea pacientilor cu mai multe variante moderne de proteze dentare mobile de ultima generatie la preturi avantajoase, unele cu sustinere ‘fara cerul gurii’.

Ce tipuri de proteze dentare mobile moderne exista?

Protezele mobile scheletate

Protezele dentare scheletate care se recomanda pacientilor carora le lipsesc mai multi dinti, dar care mai au inca suficienti dinti naturali sanatosi pe care se pot realiza aceste lucrari protetice. Aflati mai multe despre protezele scheletate aici.

Proteza telescopata cu sisteme telescopice

proteza dentara telescopataProtezele cu sisteme telescopice, pentru pacientii la care mai sunt putini dinti ce pot fi utilizati ca si stalpi de ancorare. Ancorarea telescopata consta de fapt din aplicarea pe dintii stalpi a doua coroane de invelis care se imbina perfect. Coroana primara se cimenteaza direct pe bontul dentar, acesta fiind telescopul primar, apoi suprapunem si coroana secundara, care este parte integrata a scheletului metalic, acesta fiind telescopul secundar. Stabilitatea protezei telescopice este determinata de gradul de frictiune dintre coroana primara si cea secundara. Din acest motiv, succesul depinde de adaptarea exacta a celor doua telescoape. Pe termen lung aceasta frictiune poate fi asigurata doar prin realizarea coroanelor respective din metale nobile.

Protezele dentare flexibile sau elastice din silicon

Protezele dentare flexibile sau elastice din silicon, care permit o reconfigurare atunci cand o cere reglarea protezei si a gingiilor pacientului. Aflati mai multe despre protezele elastice aici.

Protezele dentare Kemeny

proteza dentara kemeny

Protezele Kemeny din materiale acrilice, care au dimensiuni mici si sunt utilizate in cazul lipsei a cel mult trei dinti ai pacientului. Protezele dentare Kemeny reprezinta o solutie provizorie ideala recomandata de medicul dentist pentru ca pacientul sa poata zambi normal in perioada dintre extractia unui dinte bolnav sau faza chirurgicala a implantului dentar pana la atasarea coroanelor dentare definitive. Aceste mici lucrari protetice mobile pot reconstitui fidel intre unu si trei dinti si au fost concepute din motive estetice pentru ca pacientii aflati in asteptarea unor coroane dentare definitive sa poata zambi relaxat, iar viata lor sociala sa nu fie afectata.

Cat costa o proteza dentara moderna?

Avand in vedere tehnologia de ultima generatie, pretul unei proteze dentare mobile moderne este mai ridicat decat costul unei proteze clasice, insa beneficiile pentru pacient pot justifica diferenta de pret. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru protezele dentare moderne.

Cauta pe site

+