cat costa o proteza dentara fixa

Cat costa o proteza dentara fixa?

O intrebare des adresata de catre pacientii edentati total sau ai caror dinti nu mai pot fi salvati este cat costa o proteza dentara fixa cu 4 sau 6 implanturi.

Pretul unei proteze dentare fixe poate fi dat de tipul protezei, de numarul de implanturi necesare (2, 4 sau 6 implanturi) si de materialele din care sunt realizate lucrarile fixe definitive.

De asemenea, trebuie sa stim ca exista proteze dentare fixe pe implanturi si proteze dentare mobilizabile pe dinti naturali sau pe implanturi. Protezele mobilizabile pe implanturi au diferite sisteme speciale de prindere, cum ar fi de exemplu capsele.

Este important sa cunoastem si care sunt avantajele si dezavantajele acestor tipuri de proteze dentare.

Cu peste 14 ani de activitate, suntem printre primele clinici care au introdus in Romania reabilitarile dentare totale, avand Certificatul de Excelenta Fast&Fixed by Bredent si Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona – liderul mondial in tehnologie dentara! In ultimii ani am realizat cu succes reabilitarea totala a danturii pentru mii de pacienti. Vezi cazuri inainte si dupa.

Care este diferenta dintre o proteza dentara mobilizabila si o proteza fixa pe implanturi?

Protezele dentare mobilizabile pot fi indepartate de catre pacient si se pot sprijini atat pe dintii naturali, cat si pe implanturi dentare. Un avantaj principal al acestui tip de proteza dentara fixata prin sisteme speciale este faptul ca poate fi indepartata oricand este nevoie. Astfel ofera posibilitatea mentinerii unei igiene bune atat sub proteza, cat si la nivelul gatului implanturilor, acolo unde tinde sa se acumuleze de regula placa bacteriana.

Cat costa o proteza dentara mobilizabila pe 2 implanturi?

Cat costa o proteza mobilizabila pe capseCostul unei proteze dentare mobilizabile pe implanturi este dat de numarul de implanturi necesare pentru a mobiliza proteza, de pretul acestora si de costul aferent sistemelor speciale de prindere a protezei la cele 2, 3 sau 4 implanturi. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implanturi dentare cu incarcare imediata si costurile aferente diferitelor tipuri de lucrari dentare definitive.

Cat costa o proteza dentara fixa cu 4 sau 6 implanturi?

Cat costa o proteza dentara fixa pe implanturiCostul unei proteze dentare fixe pe implanturi este dat in primul rand de numarul de implanturi necesare pentru fixarea acesteia si implicit de pretul acestora. De regula, se utilizeaza 6 implanturi la maxilar (sistemul All-on-6) si 4 implanturi la mandibula (sistemul All-on-4). De asemenea, trebuie luate in calcul si eventuale alte interventii necesare, daca este cazul, cum ar fi aditii de os sau sinus lift. In plus avem si costul aferent tipului de lucrare dentara definitiva aleasa de catre pacient impreuna cu medicul specialist. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru proteze dentare fixe pe implanturi.

Cazuri inainte si dupa – Proteze dentare fixe pe implanturi

Inainte Dupa
Inainte de protezele fixe cu 4 si 6 implanturi Sky Fast and Fixed Proteza fixa cu 4 implanturi la mandibula si proteza fixa cu 6 implanturi la maxilar

Te invitam sa vizualizezi detaliile si pretul pentru un caz de proteza fixa cu 4 implanturi.

Alege reabilitarea orala totala cu sisteme de implanturi All-on-4 si All-on-6 si bucura-te de zambetul obtinut cu o proteza dentara fixa pret de o viata intreaga!

Cauta pe site

+