Cat costa un aparat dentar?

Cat costa un aparat dentar?

Cresterea anormala a dintilor este o problema ce nu trebuie trecuta cu vederea. In cazul in care nu se iau masuri imediate, in special pana la varsta de 14 ani, forma maxilarului este greu de corectat si uneori chiar imposibil, deci aparatele dentare nu vor mai fi de mare ajutor in acest sens.

Ortodontia, o ramura importanta a stomatologiei, este cea preocupata de indreptarea si corectarea cresterii anormale a dintilor. Medicii nostri ortodonti sunt mereu pregatiti sa va iasa in ajutor atunci cand va confruntati cu o astfel de problema, dar pana atunci ne dorim sa vorbim mai pe larg despre aparatele ortodontice.

Ce este un aparat dentar si cat rezista?

Un aparat dentar este de fapt este un sistem prin intermediul caruia medicul aplica diferite forte asupra dintilor, cu scopul de a-i readuce in pozitia corecta. In cadrul clinicii noastre stomatologice, va punem la dispozitie 3 tipuri de aparate dentare si anume aparatele mobile, fixe si invizibile, destinate utilizarii atat de catre adulti, cat si de catre copii.

Despre cele invizibile nu putem spune decat ca sunt mult mai elegante. Ele se monteaza pe suprafata interioara a dintilor, deci vor fi insesizabile la purtare.

Cat rezista un aparat dentar? Ei bine, atunci cand vorbim despre un tratament ortodonic, accentul cade pe cat de repede se poate remedia problema, indreptarea dintilor, si nu pe rezistenta aparatelor. Ele sunt confectionate din elemente metalice si ceramica sau safir, cu o culoare exact ca cea a dintilor, iar in functie de gravitatea problemei, durata purtarii lor se poate extinde chiar pana la 2 ani. Mai multe detalii in acest sens regasiti aici.

Cat costa un aparat dentar?

Pretul unui aparat dentar este in stransa legatura cu tipul de aparat ales, dar si cu gravitatea problemei. Noi va putem ajuta atat cu achizitia la un pret rezonabil a unui aparat ortodontic de calitate, dar si cu montarea acestuia, urmand apoi sa ne revedem la controalele periodice.

Avantajele cu care vine la pachet purtarea unui aparat dentar sunt numeroase si se refera, in primul rand, la viata sociala – aceste sisteme pot schimba calitatea vietii sociale, permitandu-va ca dupa purtare sa zambiti din nou larg, fara restrictii.

Va invitam sa reveniti la pagina serviciului de ortodontie pentru si mai multe detalii despre aparatele dentare, dar si despre ce presupune un astfel de tratament ortodontic.

Cauta pe site

+