Cerec® 3D - Coroane si fatete dentare integral ceramice intr-o singura vizita la clinica!

Cerec® 3D – Coroane si fatete dentare integral ceramice intr-o singura vizita la clinica!

Tehnologia Cerec® 3D CAD/CAM – Viitorul medicinei dentare!

Cea mai moderna si precisa metoda de reconstituire dentara la nivel mondial, tehnologia Sirona CEREC 3D (CEramic REConstrucion), atat de larg raspandita in Statele Unite ale Americii, este ACUM disponibilă si clinica DENTAL PREMIER. Mai putin de 7% dintre medicii dentisti din intreaga lume utilizeaza aceasta tehnologie de viitor, printre ei numarandu-ne si noi. Clinica noastra detine Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona, liderul mondial in tehnologie dentara!

Ce inseamna CEREC?

Cerec coroana dentara dinti intr-o zi ceramica portelan zirconiuCEREC = Ceramic Reconstruction sau Chairside Economical Restoration of Esthetic Ceramics.

Chairside = In cabinetul stomatologic – tehnologia este utilizata in timp ce pacientul se afla pe scaunul stomatologic.

Economical = Economic – avantajoasa atat pentru medic cat si pentru pacient.

Restoration = Restaurare – refacerea naturala a dintelui (frumos, functional si rezistent).

Esthetic = Estetica – restaurarile sunt fara metal si la culoarea dintelui.

Ceramics – Ceramica (portelan) dentara de inalta rezistenta, foarte aproape de structura naturala a dintelui.

Care sunt avantajele CEREC?

Sistemul CEREC permite ca un dinte care necesita coroana dentara, incrustatie ceramica sau fateta sa poata fi tratat cu succes in numai o ora!

Lucrarile dentare mai complexe, care necesita mai multe elemente, se pot realiza intr-o singura zi sau in termene mult mai scurte decat in cazul lucrarilor similare realizate manual in laboratorul de tehnica dentara.

CEREC este cel mai inovator sistem CAD/CAM dentar, cu peste 25 de milioane de restaurari in intreaga lume. Cu ajutorul CEREC, specialistul poate SA INREGISTREZE DIGITAL AMPRENTA (prin scanarea zonei respective), SA PROIECTEZE RAPID PE COMPUTER RESTAURAREA NECESARA si SA FREZEZE RAPID SI PRECIS DIN CUBURI DE PORTELAN SAU ZIRCONIU restaurarea astfel proiectata, TOTUL INTR-O SINGURA VIZITA LA CLINICA NOASTRA!

Studiile pe termen lung (>25 de ani) au aratat ca rata de success dupa 18 ani este de 86%, iar riscul de fractura dupa un an este de 1%, peste 90% din restaurari fiind intacte dupa 10 ani.

Rezultatul final este impresionant, restaurarea fiind de cele mai multe ori aproape imposibil de distins de dintii naturali!

Indiferent daca pacientul opteaza pentru o coroana, pentru o incrustatie sau o fateta dentara, blocurile ceramice stratificate si multicolore se transforma in restaurari estetice intr-o singura ora!

Economia de timp, se traduce de cele multe ori in economie de bani atunci cand vorbim de dintii din portelan sau durata coroanelor din zirconiu. Durabilitatea restaurarilor dentare din ceramica integrala este dubla comparativ cu cele ale reconstructiilor dentare traditionale (15 ani fata de 7 ani, cat este recomandata de obicei in cazul lucrarilor metalo-ceramice).

Luati in considerare sistemul CEREC, daca pretuiti timpul si va doriti dinti din ceramica/portelan sau dinti din zirconiu fara metal!

POZE PACIENŢI – ÎNAINTE ŞI DUPĂ – COROANE SI FATETE DENTARE

Video realizare computerizata coroane dentare INTR-O SEDINTA cu CEREC CAD-CAM!

Video realizare computerizata fatete dentare INTR-O SEDINTA cu CEREC CAD-CAM!

Video realizare punte dentara cu CEREC 3D CAD/CAM

Cat costa fatetele si coroanele dentare integral ceramice?

Va invitam sa consultati lista noastra de preturi fatete si coroane dentare!

Specialistii nostri in protetica dentara computerizata CEREC 3D CAD/CAM

Cauta pe site

+