Proteza fixa cu 4 sau 6 implanturi dentare pret de o viata intreaga

Cum sa te bucuri de un implant dentar sau o proteza fixa pe implanturi pret de o viata intreaga?

Motivele pentru care cu totii ne-am confruntat macar o data in viata cu diferite probleme dentare sau chiar lipsa dintilor pot fi diverse, de la lipsa unei igiene orale corespunzatoare, pana la o alimentatie nepotrivita sau alte cauze. Este important ca in astfel de situatii este sa apelam la medici specialisti cu experienta, care au toate resursele necesare pentru a ne rezolva problema intr-un mod cat mai sigur si cu rezultate functionale, durabile si estetice. Si de ce nu, la un pret rezonabil cu raport optim calitate/cost pentru implant dentar si proteze fixe cu 4 sau 6 implanturi.

In cazul in care ai beneficiat de un tratament cu implant dentar sau de o proteza dentara fixa cu 4 sau 6 implanturi, in continuare iti vom oferi cateva sfaturi pentru a te putea bucura de acestea pret de o viata intreaga.

Ingrijirea implanturilor dentare si a protezelor fixe cu 4 sau 6 implanturi

Dupa reabilitarile dentare cu ajutorul implanturilor, evident ca pentru pacient si medici este foarte important ca rezultatele sa se mentina pe termen cat mai lung, si, de ce nu, pret de o viata intreaga. Bacteriile care se depun in mod normal pe dinti se pot depune bineinteles si pe suprafata implanturilor. Prin urmare, o igienizare orala realizata corect de catre pacient, dar si un detartraj profesional facut periodic in cabinetul stomatologic sunt foarte importante. Mai multe detalii despre igienizarea corecta a lucrarilor pe implanturi dentare gasesti aici.

Astfel, daca tii cont de toate indicatiile pe care ti le ofera medicul specialist pe parcursul intalnirilor din clinica stomatologica, te vei putea bucura de un tratament cu implat dentar sau de o proteza fixa cu 4 implanturi pret de o viata intreaga.

Daca vei apela la serviciile unei clinici stomatologice profesioniste, asa cum este si clinica Dental Premier, vei avea siguranta ca veti fi tratat de unii dintre ce mai buni stomatologi, care au cunostintele, experienta si aparatura ultramoderna necesara pentru a te ingriji corespunzator.

Beneficiile unui implant dentar sau a unei proteze fixe cu 4 sau 6 implanturi – pret de o viata intreaga vei avea o dantura durabila, functionala si estetica

Cel mai mare avantaj al tratamentului cu implant dentar este faptul ca acesta iti inlocuieste dintii lipsa, prin inserarea uneia sau mai multor piese speciale din titan, zirconiu sau alte materiale 100% biocompatibile cu orgasnimul uman.

Alimentatie

Atunci cand ai o dantura fixa completa, te poti bucura de mancarurile tale preferate. Nu va mai fi nevoie sa ai retineri atunci cand musti dintr-un mar, asa cum se putea intampla atunci cand aveai unul sau mai multi dinti lipsa.

Socializare

De asemenea, deoarece cu noua dantura vei putea sa socialiezi si sa zambesti liber, fara sa iti mai faci griji pentru privirile sau chiar criticile celor din jur, cu privire la starea danturii tale,  stima de sine va reveni.

Estetica

Restaurara dintilor lipsa cu ajutorul implanturilor sau a intregii danturi cu proteze fixe cu 4 sau 6 implanturi iti va imbunatatii considerabil aspectul zambetului, dar si al intregii fete.

Pregatirea si experienta medicilor, aparatura din clinica stomatologica, implanturile si materialele de calitate superioara, toate aceste elemente se reflecta in pretul final unei restaurari dentare functionale, durabile si estetice.

Nu lasa ca lipsa dintilor sa iti afecteze sanatatea organismului, a psihicul sau calitatea vietii! Feicare persoana merita sa aiba un trai fericit, sa fie increzatoare, sa socializeze relaxata. Lasa-te pe mana specialistilor Dental Premier si bucura-te de beneficiile unui implant dentar sau unei proteze fixe cu 4 sau 6 implanturi pret de o viata intreaga!

Cat costa un implant dentar sau o proteza fixa cu 4 sau 6 implanturi?

Pretul protezelor dentare fixe cu 4 sau 6 implanturi este influentat de numar si marca implanturilor si de costul materialelor din care sunt realizate lucrarile dentare definitive. In cadrul clincii Dental Premier utilizam 4 tipuri de implanturi pentru reabilitarile totale cu proteze fixe pe implant: Inno, Megagen, Bredent si Nobel Biocare. Va invitam sa consultati ofera noastra de preturi pentru implanturi dentare si  preturi pentru proteze fixe cu 4 sau 6 implanturi.

Te invitam sa vizualizezi un caz cu detalii despre proteza fixa cu 4 implanturi pret.

Cauta pe site

+