Proteza fixa cu 4 implanturi pret

Pacienta 44 ani, proteze fixe cu 4 si 6 implanturi

Pacienta de 44 de ani a beneficiat de o reabilitare dentara totala la ambele arcade cu ajutorul protezelor fixe cu 4 si 6 implanturi Inno. Mai jos detaliem interventiile si lucrarile realizate prin tehnica implanturi + dinti ficsi in 24 ore pentru fiecare arcada in parte, precum si costurile aferente.

Arcada superioara – Proteza fixa cu 6 implanturi

  • Fast Smile Inno – 6 implanturi dentare Inno + lucrare fixa provizorie in 24h
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura metalica sinterizata si coroane din ceramica stratificata

Arcada inferioara – Proteza fixa cu 4 implanturi

  • Fast Smile Inno – 4 implanturi dentare Inno + lucrare fixa provizorie in 24h
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura metalica sinterizata si coroane din compozit stratificat

Clinica noasta va ofera aceasta metoda rapida de reconstruire a danturii in doar 24 de ore, bazata pe implanturi dentare cu tehnologie de ultima ora. Medicii nostri specialisti in implantologie si chirurgie dento-alveolara detin Certificatul de Excelenta Fast & Fixed Bredent. Daca doriti sa va recapatati zambetul, pronuntia corecta a sunetelor si bucuria de a putea manca orice poftiti, apelati cu incredere la tratamentul “Dantura fixa in 24 ore” cu implanturi dentare rapide realizate de catre specialistii Dental Premier.

Clinica stomatologica Dental Premier este Centru de Excelenta Dentsply Sirona – liderul mondial in tehnologie dentara! Medicii nostri specialisti au experienta necesara pentru a trata pacientii cu rigurozitate si profesionalism, iar pacientii nostri beneficiaza exclusiv de cele mai noi si moderne tehnologii in cele 9 cabinete stomatologice ultradotate «High Tech Dentistry».

Cat costa o proteza dentara fixa cu 4 sau 6 implanturi?

Pretul unei danturi complete fixe cu 4 si/sau 6 implanturi este dat de marca implanturilor si de materialele din care sunt realizate lucrarile dentare definitive. In cadrul clincii noastre utilizam cele mai bune implanturi dentare cu incarcare imediata si cele mai bune materiale pentru dintii ficsi definitivi. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru proteza fixa cu 4 si 6 implanturi si oferta de preturi pentru implanturi dentare de cea mai buna calitate.

Alege experienta si calitatea si bucura-te de o proteza fixa cu 6 implanturi pret de o viata intreaga!

Cauta pe site

+