Pacienta 60 ani Sky Fast and Fixed Bredent

Pacienta 60 ani, Sky Fast and Fixed maxilar + implanturi Bredent mandibula

Pacienta de 60 de ani a beneficiat de o reabilitare totala a danturii cu ajutorul implanturilor dentare rapide Sky Fast and Fixed Bredent la maxilar si mandibula. Mai jos detaliem tratamentele stomatologice realizate pentru fiecare arcada dentara in parte.

Maxilar – Sky Fast and Fixed Bredent – All-on-6

  • Extractii
  • Sinus lifting
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei extrasa din sangele pacentului
  • Fast&Fixed – 6 implanturi Bredent + lucrare fixa provizorie in 24h
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura sinterizata din titan si coroane individuale ceramice

Mandibula – implanturi Bredent

  • Retratamente endodontice
  • Extractii
  • Implanturi Bredent
  • Coroane pe implant, zirconiu integral

De ce sa alegi un tratament Sky Fast and Fixed la Dental Premier?

Atunci cand discutam despre un tratament complex de restaurare totala a danturii, precum sistemul  Fast and Fixed Bredent, succesul tine in primul rand de pregatirea si experienta medicului specialist in chirurgie si implantologie dentara. De asemenea, sunt foarte importante tehnicile, materialele folosite si atentia pentru orice mic detaliu.

In cadrul clinicii noastre rezolvam chiar si cele mai complicate cazuri, “fara speranta”, gratie experientei vaste in restaurari complexe, durabile, functionale si estetice. In ultimii ani am reabilitat cu succes mii de arcade dentare.De asemenea, gratie tehnologiei PRGF-Endoret, perioada de vindecare se reduce considerabil.

Cat dureaza interventia de Fast&Fixed?

Reabilitarea danturii cu Fast&Fixed permite pacientilor sa obtina in 24 de ore o dantura fixa complet functionala. Sistemul SKY Fast and Fixed Bredent – “Dinti ficsi in 24 ore” este indicat persoanelor care mai au putini dinti ramasi pe arcade, cu indicatie de extractie, sau celor edentati total. Acesta permite inserarea implanturilor dentare si atasarea lucrararii fixe in 24 de ore, fara a mai fi nevoie de reconstructii sau aditii osoase, timpul de asteptare si numarul vizitelor la stomatolog scurtandu-se considerabil.

Cat costa o dantura fixa cu Sky Fast and Fixed Bredent?

Costul unei restaurari cu sistemul Fast&Fixed difera la maxilar fata de mandibula, intrucat se utilizeaza un numar diferit de implanturi Bredent. De regula, pentru maxilar – arcada superioara se utilizeaza 6 implanturi, iar pentru mandibula – arcada inferioara se utilizeaza 4 implanturi. Exista situatii in care insa poate fi nevoie de implanturi suplimentare, desi mai rar. Daca ne transmiteti un CT dentar total, specialistii nostri va pot realiza un plan de tratament complet cu estimare de timp si cost. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru Sky Fast and Fixed Bredent.

Fast and Fixed – Testimoniale si pareri pacienti

Daca doresti sa afli parerea pacientilor nostri despre interventia de Fast&Fixed, te invitam sa vizualizezi cateva testimoniale video aici. De asemenea, poti vizualiza mai multe cazuri clinice cu restaurari dentare totale de tip All-on-4 si All-on-6 aici.

 

Cauta pe site

+