Sunt sanse ca implantul dentar sa fie respins de organism? Simptome respingere implant dentar!
Chiar daca implanturile folosite de noi sunt 100% biocompatibile, iar acestea pot rezista in os timp de 20 de ani sau chiar mai mult, tot exista anumite momente in care implantul dentar poate fi respins de organism. Chiar daca vorbim de cazuri izolate este bine sa ai o idee de ansamblu despre ceea ce s-ar putea intampla in cazul unui implant nereusit.
Daca esti pe punctul de a apela la un implant dentar, nu da inapoi. Noi oferim servicii de actualitate inalt calitative ce garanteaza osteointegrarea perfecta si integritatea implanturilor. Insa totusi haide sa vorbim despre momentele in care implantul dentar poate fi respins de catre organism si care sunt simptomele si semnele care apar.
Materialul folosit la crearea implantului dentar poate fi o adevarata problema – Semnele unui implant nereusit
Cand vine vorba de implant dentar, materialul din care acesta este confectionat trebuie sa fie biocompatibil. Daca implantul dentar nu este 100% biocompatibil, atunci acesta poate fi respins de organism. Ca simptome si semne de respingere a implantului dentar vor incepe sa apara durerile dentare, periimplantita, inflamatii ale gingiei si alte probleme asemenea. In cadrul clinicii noastre stomatologice, nici nu se pune problema de astfel de complicatii. Implanturile dentare INNO, Bredent si Nobel Biocare pe care le folosim sunt 100% biocompatibile. Mai multe detalii aici.
In ultimii ani am redat cu succes zambetul a peste 21000 de pacienti, dintre care peste 3500 de cazuri de reabilitari dentare totale la mandibula si maxilar (implanturi si dinti ficsi in 24h) si peste 23700 de implanturi dentare inserate cu succes.
Implantul dentar poate ceda si atunci cand este realizat de amatori sau medici fara experienta
Rezistenta si calitatea tratamentului cu implanturi dentare stau si in profesionalismul de care medicii dau dovada. Conteaza extrem de mult si la cine apelati pentru a beneficia de un implant dentar. Cei cu o mica experienta in domeniu s-ar putea sa nu ofere tot ce e mai bun.
Nu te lasa niciodata pe mana amatorilor. Implantul dentar, avand in vedere ca este o investitie destul de costisitoare, trebuie realizata o singura data, precis si sigur. Nu isi permite nimeni sa repete procedura de implant dentar la cativa ani. Vorbim despre costuri extra si de dificultate in ceea ce priveste implantarea. Iata aici o parte din parerile clientilor nostri – https://www.dentalpremier.ro/testimoniale.
Alergia la materialul folosit la confectionarea implantului poate fi o alta problema
Iata, in ceea ce priveste titanul, mai putin de 2% din populatie este alergica la el. Deci sansele ca problema sa fie la nivelul materialului folosit sunt extrem de mici. Acelasi lucru se poate spune si despre celelalte materiale folosite la confectionarea implantului dentar.
In situatia unui esec trebuie realizata extractia implantului dentar nereusit sau pus gresit si evaluate optiunile post-extractie impreuna cu medicul specialist. Cel mai adesea, dupa scoaterea unui implant dentar esuat este nevoie de o aditie de os si cateva luni de asteptare.
Revino in cadrul paginii noastre de servicii stomatologice si inspecteaza cu atentie toate informatiile cu privire la implantul dentar. Nu ezita sa ne contactezi pentru si mai multe detalii cu privire la ceea ce nu iti este clar. Datele noastre de contact sunt disponibile aici.