Mi-am facut implant dentar

Mi-am facut implant dentar si dinti ficsi in urma cu 13 ani

Stim cu totii ca succesul unui tratament cu dinti ficsi pe implanturi dentare tine in primul rand de pregatirea si experienta medicilor chirurg, implantolog si protetician, cat si de tehnicile, de materialele folosite si de atentia pentru orice mic detaliu in toate etapele.

IMPORTANTA ACORDATA DETALIILOR SI REZULTATELE ESTETICE SI DURABILE OBTINUTE PENTRU PACIENTII NOSTRI NE RECOMANDA! Rezolvam chiar si cele mai complicate cazuri, gratie experientei vaste in restaurari complexe pe implanturi, durabile, functionale si estetice!

Mai jos redam experienta si parerile pacientei care n-a calcat pragul acum 13 ani pentru a beneficia de lucrari fixe pe implanturi dentare All-on-4 si All-on-6.

Dna Lazareanu – dupa 13 ani de la implanturi All-on-x si dinti ficsi

„In urma cu 13 ani eram hotarata sa merg catre tratamentul cu implant dentar. Am consultat patru medici stomatologi diferiti care au spus ca nu se pot incumeta la o astfel de lucrare, pentru ca osul meu era foarte retras. Era o interventie dificila si pur si simplu mi-au oferit varianta de proteza mobila, pe care nu voiam sa o accept sub nicio forma, pentru ca persoane din familie aveau deja si nu se impacau deloc bine cu ea. Am avut noroc si am intalnit-o pe doamna doctor Anca Rusu, care m-a acceptat asa cu toate problemele mele de boala cronica, pentru ca era sub tratament pentru tensiune arteriala, cu inima, cu mai multe. M-a analizat, m-a studiat si m-a spus, DA, se poate face implant. Fiind osul foarte mult retras, aproape o aschie de os, dansa a propus varianta cu aditie de os, pe care am tolerat-o foarte bine. Dupa aditia de os, s-a trecut la implant si ulterior la montarea dintilor. Pe parcusul anilor n-am avut nicio problema cu lucrarea, totul a fost perfect. Si faptul ca dupa 13 ani totul este in regula, e mare lucru. Acum totul este perfect si nu simt nicio diferenta intre implant si dintii mei de dinainte. Mestec bine, vorbesc bine, nu ma doare, e totul perfect!

Zambete inainte si dupa restaurarea totala cu implanturi si dinti ficsi

Te invitam sa vizionezi cateva dintre miile de cazuri de restaurare totala a danturii realizate cu succes de specialistii clincii Dental Premier prin tehnica dantura fixa in 24 de ore cu ajutorul implanturilor cu incarcare imediata All-on-4 si All-on-6.

Cine poate beneficia de dinti ficsi pe implanturi?

Tehnica implanturi si dinti ficsi se adreseaza persoanelor care mai au putini dinti ramasi pe arcade cu indicatie de extractie si persoanelor edentate totale, care nu mai niciun dinte pe arcada dentara.

Pentru acesti pacienti se pot realiza operatia de inserare a implanturilor si atasarea protezei fixe provizorii intr-o singura zi, fara a mai fi nevoie de procedee de reconstructie sau aditii osoase, scurtandu-se astfel durata tratamentului. De asemenea, gratie tehnologiei de ultima ora PRGF-Endoret®, timpul necesar vindecarii pacientilor se reduce chiar la jumatate.

Ce tipuri de dinti ficsi pe implanturi pot sa-mi fac?

In cadrul clincii stomatologice Dental Premier utilizam exclusiv sisteme de implanturi dentare premium, de la brandu-uri consacrate si recunoscute la nivel mondial pentru rezultatele deosebite obtinute pentru pacienti.

Pentru pacientii cu atrofie osoasa severa la maxilar sau mandibula, care nu pot beneficia de implanturi dentare conventionale oferim o alternativa la implanturile zigomatice care sunt mult mai invazive, si anume, implantul dentar subperiostal.

Cate implanturi se pun per arcada dentara?

De obicei se utilizeaza o proteza fixa cu 4 implanturi dentare pentru arcada inferioara (mandibula) si o proteza fixa cu 6 implanturi pentru arcada superioara (maxilar). Exista insa si situatii in care, din cauza calitatii slabe a osului pacientului, pentru o stabilitate sigura a protezei se pot utiliza mai multe implanturi.

Cat costa o dantura fixa pe implanturi?

Pretul unei danturi fixe pe implanturi este format din pretul de inserare a implanturilor si lucrarea fixa provizorie, la care se adauga pretul protezei fixe definitive. Costul operatiei de inserare a implanturilor este evident influentat de numarul si marca implanturilor.

Pentru lucrarile dentare fixe definitive oferim o gama larga de optiuni, toate realizate din materiale de cea mai buna calitate, care confera zambetului pacientilor nostri estetica si durabilitate.

Alege si tu reconstructia arcadei dentare cu implanturi si dinti ficsi si bucura-te de zambetul obtinut cu implant dentar pret de o viata intreaga!

Va invitam sa vizualizati si alte testimoniale cu pareri despre implanturi dentare ale pacientilor care n-au calcat pragul de-a lungul timpului.

Cauta pe site

+