Proteze fixe pe implanturi inainte si dupa

Pacient 47 ani – Reabilitare totala a danturii cu implanturi All-on-4

Reabilitare dentara totala a pacientului de 47 ani s-a realizat cu proteze fixe pe implanturi All-on-4, sistemele de la Nobel Biocare si Fast&Fixed de la Bredent. Mai jos detaliat lucrarile realizate pentru arcada superioara (maxilar) si arcada inferioara (mandibula).

All-on-4 Nobel – Lucrarea fixa pe implanturi la maxilar (partea de sus)

  • Extractii
  • All on 4 – 4 implanturi dentare Nobel + lucrare fixa provizorie
  • PRGF – plasma pentru vindecare accelerata

Fast&Fixed Bredent – Lucrarea fixa pe implanturi la mandibula (partea de jos)

  • Extractii
  • PRGF – plasma pentru vindecare accelerata
  • Fast & Fixed – 4 implanturi dentare Bredent + lucrare fixă provizorie

Marele avantaj al acestor sisteme de reabilitare dentara il consituie faptul ca implanturile se pot incarca in maxim 24-48 de ore cu lucrari fixe/dinti ficsi prvizorii, astfel incat pacientii se pot bucura de zambetul lor pe toata durata tratamentului. Pacientii urmeaza sa revina in clinica dupa circa 3-6 luni, in functie de caz, pentru a schimba lucrarile provizorii cu cele definitive din ceramica, zirconiu etc.

In cazul de fata, la maxilar s-a putut realiza o lucrare fixa pe 4 implanturi. De obicei, la arcada de sus se utilizeaza sistemul All-on-6, adica o lucrare fixa pe 6 implanturi.

Pentru ca multi pacienti ne intreaba cate impanturi se pot face odata (o data), reamintim ca restaurarile dentare totale se realizeaza intr-o singura sedinta care dureaza circa 2 ore per arcada, timp in care, de obicei, se insereaza 6 implanturi la maxilar si 4 implanturi la mandibula. Exista insa si situatii in care este nevoie de mai multe implanturi, procedura putandu-se prelungi cu 1-2 ore, in functie de caz.

Cat costa o restaurare totala a danturii cu proteze fixe pe implanturi?

Costul unei reabilitari dentare totale cu proteze fixe pe implanturi este de dat in primul rand de numarul de implanturi necesare, apoi de tipul de lucrare dentara definitiva aleasa de pacient impreuna cu medicul specialist. In cazul restaurarilor totale costul extractiilor dentare este inclus in pret. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implanturi All-on-4 si All-on-6.

Pentru mai multe cazuri va invitam sa vizionati galeria foto cu pacienti.

Cauta pe site

+