Pacient 55 ani implanturi dentare Bredent

Pacient 55 ani, implanturi Bredent si coroane ceramice pe suport de zirconiu

Pacientul de 55 de ani a beneficiat de o reabilitare totala a danturii la maxilar si mandibula cu ajutorul implanturilor dentare Bredent si a coroanelor ceramice pe suport de zirconiu. Mai jos detaliem tratamentele stomatologice realizate pentru fiecare arcada dentara in parte.

Tratamente arcada superioara – Maxilar

  • Retratamente endodontice realizate sub microscop
  • Extractia dintilor care nu mai puteau fi salvati
  • Implanturi Bredent
  • Aditie osoasa
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • Coroane ceramice pe suport de zirconiu pe implanturi si pe dinti

Tratamente arcada superioara – Mandibula

  • Tratamente endodontice realizate sub microscop
  • Implanturi Bredent
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • Coroane ceramice pe suport de zirconiu pe implanturi si pe dinti


Inainte de tratamentul cu implanturi dentare si coroane ceramice Dupa de tratamentul cu implanturi dentare si coroane ceramice


 

Despre implanturile Bredent

Implanturile dentare Bredent (produse in Germania) ofera garantia unui tratament de inalta calitate, putand fi utilizate atat pentru restaurarea unui singur dinte, cat si a unei intregi arcade dentare.

Tratamentul special aplicat suprafetei implanturilor Bredent, dar si structura speciala a acestora, contribuie la cresterea stabilitatii dintilor artificiali. Acestea se integreaza rapid in os si sunt foarte rezistent in timp.

Implanturile dentare Bredent sunt foarte versatile, in aceeasi sedinta putandu-se realiza atat extractiile dentare, cat si inserarea implanturilor. Sistemul de implantare este de ultima ora, urmarind reducerea pierderilor osoase si conservarea tesuturilor din jurul implanturilor.

Despre dintii si coroanele ceramice pe suport de zirconiu

Coroana ceramica pe suport zirconiu prezinta estetica superioara oferita de suportul din zirconiu, acesta fiind disponibil in diverse nuante de culoare apropiate de cele ale dintilor naturali. Aceasta poate fi utilizata cu succes pentru restaurari dentare in orice zona a cavitatii bucale, integrandu-se perfect in orice arcada. Un alt avantaj in constituie faptul ca zirconiul poate fi frezat computerizat, utilizand o tehnologie de ultima ora CEREC 3D Cad/Cam, astfel precizia fiind mult mai mare, nelasand loc erorii umane. Zirconiul dentar este un material dur si rezistent, care poate fi utilizat cu succes mai ales pentru dintii din partea posterioara a danturii, care preiau mare parte din fortele masticatorii. Mai multe detalii despre dintii din zirconiu.

Despre tehnologia CEREC 3D Cad/Cam

Tehnologia de la Dentaply Sirona – CEREC 3D (CEramic REConstrucion) – cea mai moderna si precisa metoda de reconstituire dentara la nivel mondial este acum disponibila si in clinica stomatologica Dental Premier. Mai putin de 7% dintre medicii dentisti din intreaga lume utilizeaza aceasta tehnologie de ultima generatie. Clinica noastra detine Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona – liderul mondial in tehnologie dentara!

Va invitam sa vizualizati mai multe cazuri de restaurari dentare cu implanturi si coroane ceramice apasand pe butonul Foto pacienti din bara de sus.

Cauta pe site

+