Fast Smile INNO - maxilar si mandibula - lucrari fixe pe 4 si 6 implanturi dentare

Pacient 58 de ani – Restaurare dentara totala Fast Smile INNO® – 6 implanturi la maxilar si 4 la mandibula

Pacientul de 58 de ani a beneficiat de o reabilitare totala cu sistemele de implanturi dentare rapide Fast Smile INNO®. Mai jos detaliem serviciile stomatologice realizate pentru fiecare arcada in parte.

Restaurare totala dantura maxilar – Fast Smile INNO® – dantura fixa pe 6 implanturi

  • Fast Smile INNO® – 6 implanturi Inno + lucrare fixa provizorie in 24h
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei bogata in factori de crestere, extrasa din sangele pacientului
  • Sinus lifting
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura sinterizata si coroane din compozit stratificat

Restaurare totala dantura mandibula – Fast Smile INNO® – dantura fixa pe 4 implanturi

  • Fast Smile INNO® – 4 implanturi Inno + lucrare fixa provizorie in 24h
  • Sinus lifting
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura sinterizata si coroane din compozit stratificat

Implanturile dentare INNO sunt produse in Coreea de Sud cu o tehnologie speciala, avand un pret mediu fata de celelalte sisteme existente pe piata. Acest tip de implant prezinta o suprafata special tratata, care face ca integrarea in os sa fie mai rapida, plasandu-l astfel in topul implanturilor prezente pe piata stomatologica din tara noastra.

Implanturile INNO sunt proiectate pentru diversele cazuri clinice ale pacientilor, incluzand extractia dintilor, plasarea imediata a implanturilor si ajustarea adancimii plasarii. De asemenea, daca situatia pacientului permite, acestea pot fi incarcate in maxim 24 de ore cu o lucrare fixa provizorie, astfel incat pacientul sa se poate bucura de zambetul sau pe toata durata tratamentului. Dupa circa 3-6 luni, in functie de caz, pacientul revine in clinica pentru lucrarea fixa definitiva.

Sistemul de implanturi dentare Fast Smile Inno® reprezinta o solutie optima pentru a avea rapid o dantura fixa functionala, durabila si estetica, cu un raport foarte bun calitate/cost.

Cat costa o reabilitare totala cu implanturi Fast Smile INNO?

Pe langa costul implanturilor, preturile finale ale restaurarilor cu proteze fixe pe implanturi sunt  influentate si de tipul de lucrare dentara definitiva aleasa de catre pacient. In cazul clinicii Dental Premier pacientii pot beneficia de urmatoarele tipuri de lucrari fixe definitive: Basic, Standard, Medium, Premium sau Vip. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru proteze dentare fixe pe 4 sau 6 implanturi.

*Fast Smile INNO® este marca inregistrata Dental Premier!

 

Cauta pe site

+