Pacient 43 de ani – lucrare/proteza dentara fixa pe 6 implanturi la maxilar

Pacientul de 43 ani a beneficiat de o restaurare totala a danturii pe implanturi la maxilar si de chiuretaje subgingivale cu ajutorul laserului la mandibula. Mai jos detaliem interventiile realizate.

Reabilitare dantura maxilar

  • Sinus lifting
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • Fast Smile – 6 implanturi dentare Inno + lucrare fixa provizorie in 24h
  • Lucrare definitiva pe implanturi, cu structura din zirconiu si coroane ceramice

Extractiile dintilor ramasi, afectati de parodontoza, inserarea implanturilor si atasarea protezei fixe provizorii s-a realizat in circa 24 de ore. Gratie sistemelor de implanturi All-on-4 si All-on-6, pacientii pot beneficia de o dantura fixa complet functionala in doar 24 de ore, urmand sa revina pentru lucrarile definitive dupa circa 3-6 luni, dupa caz.

Reabilitare dantura mandibula –  tratament parodontoza

  • Chiuretaje subgingivale cu ajutorul laserului

La arcada inferiorara dantura pacientului era afectata de parodontoza. Pentru tratarea parodontozei la mandibula s-au realizat chiuretaje subgingivale cu laser. In aceste cazuri, mentenenta se realizeaza prin vizite la 3, 4 sau 6 luni pentru curatare profilactica. In imaginea de mai sus putem vizualiza dintii definitivi ficsi realizati din ceramica pe structura de zirconiu.

Cat costa o lucrare dentara fixa pe 6 implanturi si un tratament parodontoza?

Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implantologie dentara si lista de preturi pentru tratarea parodontozei. Pentru un plan de tratament corect si complet, cu estimare de timp si cost, va rugam sa ne transmiteti o radiografie panoramica sau CT dentar.

Vezi si caz de proteza fixa cu 4 implanturi pret, etape si detalii.

 

Cauta pe site

+