Implant dentar Sky Fast and Fixed Bredent + Fast Smile Inno

Pacienta 56 ani, implanturi Fast and Fixed Bredent maxilar + Fast Smile Inno mandibula

Pacienta de 56 de ani a beneficiat de o restaurare completa a danturii cu 6 implanturi dentare Bredent si lucrare fixa la maxilar (All-on-6) si 4 implanturi Inno si lucrare fixa la mandibula (All-on-4). Mai jos prezentam lucrarile stomatologice realizate pentru fiecare arcada in parte, detalii si pret.

Maxilar -All-on 6 – Sky Fast and Fixed  – Lucrare fixa cu 6 implanturi Bredent

  • Fast&Fixed – 6 implanturi Bredent + lucrare fixa provizorie in 24h
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei extrasa din sangele pacientului
  • Lucrare definitiva implanturi cu structura de zirconiu si coroane ceramice

In cazul sistemului Sky Fast and Fixed Bredent se utilizeaza implanturi drepte si implanturi angulate la 35 de grade, pe care se ataseaza lucrarea fixa provizorie aproximativ 24h de la operatia de inserare a acestora. Urmeaza ca pacientul sa revina dupa 3-6 luni pentru lucrarea fixa definitiva, care poate fi realizata din diferite materiale. De regula sunt necesare 4 implanturi la mandibula (All on 4) si 6 implanturi la maxilar (All on 6), insa exista si exceptii, dupa caz. Lucrarea dentara fixa provizorie este foarte estetica, astfel incat nimeni nu va remarca ca aveti dinti pusi, putand sa zambiti normal si va bucurati de zambetul dumneavoastra pe toata durata tratamentului!

Mandibula – All-on-4 – Fast Smile  – Lucrare fixa cu 4 implanturi Inno

  • Fast Smile – 4 implanturi Inno + lucrare fixa provizorie in 24h
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei extrasa din sangele pacientului
  • Lucrare definitiva implanturi cu structura metalica sinterizara si coroane din compozit stratificat

Implanturile dentare premium INNO permit fixarea unei lucrari dentare provizorii in maximum 24 de ore de la operatia de inserare a acestora. Astfel, pacientii pot sa manance si sa zambeasca normal pe toata durata tratamentului stomatologic, urmand sa revina pentru lucrarile fixe definitive dupa circa 3-6 luni, in functie de caz.

Restaurarile dentare All-on-4 si All-on-6 prezinta avantajul ca se pot evita operatii complexe precum reconstructia osoasa, sinus lifting-ul sau aditiile osoase. Totusi, exista si situatii in care aceste operatii sunt necesare pentru obtinerea unei stabilitati sigure a implanturilor.

Cat costa o dantura completa cu Fast and Fixed Bredent si Fast Smile Inno?

Preturile restaurarilor dentare totale cu proteze fixe pe implanturi All-on-4 si All-on-6 sunt influentate de numarul si marca implanturilor necesare si de materialele din care sunt confectionate dintii definitivi ficsi. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru dantura fixa pe implanturi dentare.

Cauta pe site

+