Pacienta 61 ani - dinti ficsi in 24 ore cu implanturi dentare All-on-6 de la Megagen

Pacienta 61 ani – Dinti ficsi in 24 ore – All-on-6 cu implanturi dentare Megagen

Pacienta de 61 ani a beneficiat de o restaurare totala a danturii cu proteza fixa pe 6 implanturi Megagen AnyRidge la mandibula si o proteza dentara totala la maxilar. Cazul a fost rezolvat cu succes de dr. Cristi Nechita, Specialist Chirurgie Dento-Alveolara si dr. Ligia Baran, Medic Protetician – Specialist in Protetica Dentara Computerizata CEREC 3D Cad/Cam. Mai jos detaliem interventiile chirurgicale si lucrarile dentare realizate pentru redobandirea zambetului pacientei noastre.

Maxilar – proteza dentara totala

  • Proteza dentara totala

Mandibula – proteza fixa cu 6 implanturi Megagen

  • Extractii dentare
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • All on 6 – 6 implanturi Megagen + lucrare fixa provizorie in 24 ore
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura sinterizata si coroane din compozit stratificat

Avantajele implanturilor dentare Megagen AnyRidge

Implanturile dentare Megagen AnyRidge sunt realizate din aliaj de titan cu puritate inalta care introduce conceptul inovator al spirelor progresive Knife Thread. Gratie acestor spire speciale, implanturile dentare Megagen AnyRidge devin o solutie optima de tratament, indiferent de calitatea osului in care sunt introduse. Spirele Knife Thread asigura atat protecția osului cortical, cat si posibilitatea atasarii unei lucrari/coroane dentare in maximum 24 de ore, micsorand astfel timpul de tratament.

Astfel, pacientii se pot bucura de zambetul chiar din ziua urmatoare interventiei de inserare a implanturilor, cand le este atasata lucrarea fixa provizorie, care arata si se simte exact ca o lucrare fixa definitiva. Dupa circa 3-6 luni, in functie de caz, pacientii pot sa revina in clinica pentru atasarea lucrarilor dentare fixe definitive. Acestea pot fi realizate din diferite tipuri de materiale 100% biocompatibile, care vor fi simtite si percepute exact ca dintii naturali.

Ce pret are o proteza dentara fixa pe implanturi Megagen?

Pretul final al unei restaurari dentare totale cu proteza fixe pe implanturi Megagen este dat de modelul si numarul de implanturi necesare plus costul lucrarii fixe definitive. In cadrul clinicii noastre pacientii beneficiaza de reabilitari orale complexe cu cel mai bun model de implant de la Megagen, si anume, implantul dentar Megagen AnyRidge.

Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implanturi dentare Megagen si restaurari totale de tip All-on-4 si All-on-6, de cea mai buna calitate.

 

Cauta pe site

+