Implant All-on-4 Nobel maxilar si Bredent la mandibula

Pacienta 66 ani, All-on-4 la maxilar si implanturi Bredent la mandibula

Pacienta de 66 de ani a beneficiat de o reabilitare totala a danturii cu ajutorul sistemului All-on-4 Nobel Biocare – proteza fixa cu 4 implanturi la maxilar si o supraprotezare pe implanturi Bredent la mandibula. Mai jos detaliem tratamentele realizate pentru fiecare arcada in parte.

Maxilar – All-on-4 Nobel Biocare – proteza fixa cu 4 implanturi

  • All on 4 – 4 implanturi Nobel + lucrare fixa provizorie in 24 ore
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • Lucrare fixa definitiva pe implanturi cu structura metalica sinterizata si coroane ceramice

Tehnica de restaurare totala a danturii „All on”  – Dinti ficsi in 24 ore este recomandata pacientilor care poarta proteze dentare mobile sau celor ai caror dinti nu mai pot fi salvati, avand indicatie de extractie. Cele mai cunoscute sunt variante de restaurare dentara totala sunt sistemele de implanturi All-on-4 si All-on-6. De obicei se utilizeaza 4 implanturi la mandibula (arcada inferioara) si 6 implanturi la maxilar (arcada superioara).

Operatia de inserare a implanturilor se realizeaza sub anestezie locala si dureaza in jur de 2-3 ore pentru fiecare arcada in parte, in cazul reabilitarilor totale. Lucrarea fixa provizorie se ataseaza la circa 24 de ore de la inserarea implanturilor, pacientul putand sa se bucure de zambetul sau pe toata durata tratamentului. Urmeaza ca lucrarea fixa definitiva sa fie atasata dupa circa 3-6 luni, in functie de caz, atunci cand osteointegrarea implanturilor si vindecarea vor fi complete.

Mandibula – Supraprotezare pe implanturi Bredent

  • 2 implanturi Bredent
  • Supraprotezare pe implanturi

Tratamentul inovator aplicat suprafetei implanturilor Bredent, dar si structura acestora speciala, contribuie la cresterea stabilitatii dintilor artificiali care sunt sustinuti de implanturi. De asemenea, datorita faptului ca au o osteointegrare rapida si durabilitate mare, implanturile Bredent sunt potrivite atat pentru persoanele care vor rezolve problema lipsei unui singur dinte, cat si pentru cele care se confrunta cu edentatie totala.

Cat costa o proteza fixa pe implanturi Nobel sau Bredent?

Pretul unei proteze fixe cu implanturi este dat de marca si de numarul implanturilor necesare. De asemenea, costul final al restaurarii va include si pretul lucrarii dentare fixe definitive. In cadrul clinicii noastre lucram cu mai multe variante de restaurari totale pe implanturi si mai multe tipuri de lucrari fixe definitive, care pot fi realizate din diferite materiale.

Pretul unui implant si calitatea materialelor din care este realizata lucrarea defintiva infuenteaza in mod direct costul unei protezei fixe pe implanturi. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru restaurari dentare totale pe implanturi si lucrari definitive.

 

Cauta pe site

+