Implant dentar All-on-6 Nobel Biocare

Pacienta 63 ani, implanturi dentare All-on-6 Nobel Biocare

Pacienta de 63 de ani a beneficiat de o restaurare totala a danturii la maxilar cu ajutorul sistemului de implant dentar All-on-6 Nobel Biocare si de reabilitare dintilor de pe mandibula cu implanturi Nobel. Mai jos detaliem interventiile si lucrarile stomatologice realizate pentru fiecare arcada dentara in parte.

Maxilar – Lucrare fixa pe 6 implanturi All-on-6 Nobel Biocare

  • Extractii
  • All on 6 – 6 implanturi Nobel + lucrare fixa provizorie in 24h
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura de zirconiu si coroane integral ceramice

Sistemele de implanturi dentare All-on-4 si All-on-6® au fost dezvoltate pentru a oferi pacientilor edentati total si celor pe cale sa-si piarda dintii ramasi o restaurare stabila si eficienta, care foloseste doar 4 sau 6 implanturi pentru a sprijini lucrari fixe cu incarcare imediata. Astfel pacientii se pot bucura de zambetul lor pe toata durata tratamentului, urmand sa revina pentru dintii ficsi definitivi dupa 3-6 luni, in functie de caz.

Mandibula – implanturi Nobel + reabilitare dinti existenti

  • Retratamente endodontice realizate sub microscop
  • Reconstructii cu pivoti din fibra de sticla
  • Chiuretaje subgingivale
  • Implanturi Nobel
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura metalica sinterizata si coroane din compozit stratificat

Implanturile Nobel Biocare sunt realizate din titan pur de gradul 4. Metalul este lucrat la rece la crearea implantului, rezultand un produs stabil si impresionant de rezistent. Datorita calitatii superioare a implanturilor Nobel Biocare, medicii implantologi din intreaga lume recomanda utilizarea lor pentru cazuri complexe. Implanturile din titan sunt tratate la suprafata cu TiUnite, un mecanism care mareste suprafata acestora. Aceasta caracteristica unica ajuta la osteointegrare rapida a implanturilor. Astfel, implanturile Nobel poate fi utilizate cu usurinta in cazul pacientilor care resorbtii osoase.

Cat costa o lucrare fixa All-on-6 Nobel Biocare si un implant dentar Nobel?

Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implanturi dentare Nobel si All-on-6 Nobel Biocare.

Cauta pe site

+