Pacientă 66 ani, 𝐌𝐚𝐱𝐢𝐥𝐚𝐫: ✅Fast&Fixed – 6 implanturi Bredent + lucrare fixă provizorie în 24h ✅PRGF – vindecare accelerate cu ajutorul plasmei ✅Lucrare definitivă pe implanturi cu structură sinterizată din titan și coroane ceramice individuale 𝐌𝐚𝐧𝐝𝐢𝐛𝐮𝐥𝐚̆: ✅Fast&Fixed – 4 implanturi Bredent + lucrare fixă provizorie în 24h ✅PRGF – vindecare accelerate cu ajutorul plasmei ✅Lucrare definitivă pe implanturi cu structură metalică și coroane din compozit stratificat

Pacienta 66 ani, dantura completa pe implanturi Fast and Fixed, All-on-4 si All-on-6

Pacienta de 66 ani a beneficiat de reconstructie completa a danturii – Sky Fast and Fixed – cu lucrari fixe pe implanturi All-on-4 si All-on-6 de la Bredent. Iti doresti si tu o dantura perfecta? Mai jos redam detaliat lucrarile si interventiile realizate pentru fiecare arcada dentara in parte.

Arcada superioara – Fast and Fixed – Dantura completa fixa pe 6 implanturi

La maxilar reabilitarea completa a danturii a necesitat o proteza fixa cu 6 implanturi cu incarcare imediata, marca Bredent.

  • Sky Fast and Fixed – 6 implanturi dentare Bredent + lucrare fixa provizorie in 24 ore
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei din sangele pacientului
  • Lucrare fixa definitiva pe implanturi cu structura sinterizata din titan si coroane ceramice individuale

Arcada inferioara – Fast and Fixed – Dantura completa fixa pe 4 implanturi

La mandibula reabilitarea totala a danturii a necesitat o proteza fixa cu 4 implanturi cu incarcare imediata, la fel, de la firma Bredent.

  • Sky Fast and Fixed – 4 implanturi dentare Bredent + lucrare fixa provizorie in 24 ore
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei din sangele pacientului
  • Lucrare fixa definitiva pe implanturi cu structura metalica si coroane din compozit stratificat

In cazul sistemului Fast and Fixed de la Bredent se utilizeaza implanturi dentare drepte si angulate la 35 de grade, pe care fixeaza o lucrare provizorie in aproximativ 24 de ore de la interventie. Pacientul revine dupa 3-6 luni pentru proteza fixa definitiva, care poate fi realizata din diferite materiale de calitate. De obicei se utilizeaza 4 implanturi la arcada inferioara (sistem All-on-4) si 6 implanturi la arcada superioara (All- on-6). Dantura provizorie pe implanturi este foarte estetica, pacientii putand sa zambeasca normal pe toata durata tratamentului.

Cat costa o dantura completa fixa pe implanturi?

Costul unui implant dentar pentru toata dantura este direct infulentat de numarul si marca implanturilor necesare pentru reabilitarea danturii, precum si de materialele din care sunt realizate lucrarile dentare fixe definitive. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru dantura completa pe implanturi.

 

Cauta pe site

+