Proteze fixe cu 4 si 6 implanturi dentare

Pacienta 67 ani, proteze fixe cu 4 si 6 implanturi dentare

Pacienta de 67 de ani a beneficiat de o reconstructie totala a danturii la maxilar si mandibula cu ajutorul protezelor dentare totale fixe cu 4 si 6 implanturi dentare Inno de ultima generatie. Mai jos detaliem manoperele si lucrarile dentare realizate pentru fiecare arcada in parte.

Maxilar – Proteza fixa cu 6 implanturi dentare

  • Sinus lifting
  • Aditie osoasa
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • Fast Smile – 6 implanturi Inno + lucrare fixa provizorie in 24h
  • Lucrare definitiva pe implanturi, cu structura din zirconiu si coroane ceramice

La arcada superioara pacienta a avut nevoie de aditie de os si sinus lift in vederea inserarii implanturilor la care s-a atasat in 24 de ore de la interventie o lucrare fixa provizorie. Astfel, pacienta s-a putut bucura de zambetul dansei pe toata durata tratamentului. Dupa cateva luni a revenit pentru dantura fixa definitiva pe implanturi, realizata din coroane ceramice pe o structura din zirconiu. Rapid, functional, estetic si durabil!

Mandibula – Proteza fixa cu 4 implanturi dentare

  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • Fast Smile – 4 implanturi Inno + lucrare fixa provizorie in 24h
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura metalica si coroane ceramice

La arcada inferioara s-au inserat 4 implanturi in aceeasi sedinta si s-a atasat lucrarea dentara totala fixa provizorie in 24 de ore de la operatie. Lucrarile fixe provizorii sunt foarte estetice, astfel incat pacientii se pot bucura de un zambet cu aspect natural pe toata durata tratmentului, urmand sa revina pentru dintii ficsi definitivi, la fel, dupa cateva luni de la interventie.

Protezele dentare fixe pe implanturi sunt total diferite de protezele mobile, avand un aspect foarte apropiat de dintii natural, pacientii putand sa manance si sa zambeasca absolut normal.

Cat costa o lucrare fixa cu 4 sau 6 implanturi dentare?

Costul final al unei lucrari dentare fixe cu 6 sau 4 implanturi este dat evident de numarul implanturilor necesare, de marca acestora, de costul manoperei medicului implantolog si de pretul materialelor din care este realizata dantura fixa definitiva. In cadrul clinicii stomalogice Dental Premier exista patru variante de restaurari dentare totale cu proteza fixe pe 4 si 6 implanturi: FastSmile Inno, Sky Fast and Fixed Bredent, Megagen All-on-4/6 si All-on-4 / All-on-6 Nobel Biocare.

In anumite situatii, starea osului pacientului necesita reconstructii sau aditii, iar aceste costuri se vor regasi de asemenea in costul final al protezei dentare fixe pe implanturi. Pentru o estimare de timp si pret, va rugam sa ne transmiteti un CT dentar total sau macar o radiografie panoramica.

 

 

Cauta pe site

+