Pacienta 51 ani, lucrare fixa pe implanturi la maxilar, coroane pe implanturi si fatete dentare la mandibula

Pacienta 51 ani, lucrare fixa pe implanturi la maxilar, coroane pe implant si fatete dentare la mandibula

Pacienta de 51 de ani a beneficat de o lucrare dentara fixa definitiva pe implanturi la maxilar si de coroane ceramice pe suport de zirconiu pe implanturi si fatete dentare integral ceramice la mandibula. Mai jos detaliem tratamentele stomatologice realizate pentru fiecare arcada dentara in parte.

Maxilar – Restaurare completa dantura – Proteza fixa pe implanturi

  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura de zirconiu si coroane integral ceramice

Pacienta s-a prezentat in clinica noastra fiind dezamagita de lucrarea definitiva realizata la un alt cabinet stomatologic. A optat pentru o dantura fixa de inalta calitate realizata din coroane integral ceramice pe structura de zirconiu. Rezultatul este durabil, estetic si functional!

Mandibula – Coroane pe implant si fatete dentare ceramice

  • Retratamente endodontice realizate sub microscop de ultima generatie
  • Coroane ceramice pe suport de zirconiu pe implanturi
  • Fatete dentare integral ceramice

La arcada inferioara pacienta avea o lucrare dentara pe implanturi extrem de inestetica si de slaba calitate. Specialistii Dental Premier rezolvat cu ajutorul coroanelor ceramice pe suport de zirconiu pe implanturi si a fatelor dentare integral ceramice. La fel, asa cum se poate vedea si in imagine, rezultatul este unul extrem estetic, durabil si functional!

Cat costa o lucrare dentara definitiva sau o coroana pe implant ori o fateta dentara?

Pretul lucrarilor dentare definitive sunt date de costurile materialelor din care sunt realizate si al manoperei tehnicianului dentar. In cadrul clincii noastre oferim o gama larga de lucrari fixe defintive realizate din materiale 100% biocompatibile de cea mai inalta calitate. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru lucrari/coroane pe implanturi dentare.

Similar, coroanele si fatetele dentare au costuri care tin in primul rand de calitatea materialelor si de manopera tehnicianului dentar. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru coroane si fatete dentare.

 

Cauta pe site

+