tratament parodontoza cu laser

Tratamentul modern cu laser al bolii parodontale

Ca si alte tipuri de lasere utilizate in medicina, laserele dentare utilizeaza energie luminoasa pentru a restaura, gestiona si imbunatati tesuturile moi ale gurii, inclusiv dintii si gingiile. Laserul este un instrument eficient si noninvaziv care poate trata rapid si cu precizie. Laserele cu precizie chirurgicala sterilizeaza pe masura ce taie, sigileaza vasele de sânge, vasele limfatice si terminatiile nervoase. Trateaza rapid, fara sangerari sau daune colaterale la nivelul tesutului sanatos.

De ce sa aleaga un pacient tratamentul parodontozei cu laser?

tratamentul bolii parodontale cu laser pretTratamentul tesuturilor moi cu laserul reprezinta un tratament de ultima ora pentru boala parodontala. Aceasta afectiune este una dintre cele mai probleme de sanatate orala la nivelul pacientilor adulti. In general, debuteaza sub forma gingivitei sau acumularea placii bacteriene ce duce la inflamarea gingiile. Netratata, gingivita se transforma in timp in parodontoza, ce duce la pierderea dintilor.

Semnele gingivitei includ: umflarea, inrosirea si sangerarea gingivala, respiratie urat mirositoare si gust neplacut, mobilitatea dintilor sau pungi cu infectie la baza dintilor.

Tratamentul parodontozei cu ajutorul laserului ajuta la reducerea inflamatiei prin indepararea bacteriilor de pe suprafata dintilor si radacinilor. Laserul dentar ajuta totodata la regenerarea rapida a tesutului.

Cat costa un tratament parodontoza laser?

Pretul unui tratament cu laser pentru parodontoza este evident direct proportional cu numarul de dinti afectati de boala parodontala si de numarul de sedinte necesare pentru cura parodontala cu laser. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi tratament parodontoza cu laser.

Daca din pacate pacientul se prezinta prea tarziu pentru aplicarea terapiei cu laser si salvarea dintilor afectati, mai exista totusi solutia implanturilor dentare, chiar si in cazul persoanelor afectate de parodontoza. Aceasta este una dintre intrebarile frecvent adresate atunci cand vine vorba despre persoanele afectate de parodontita, iar raspunsul este da, acestea pot beneficia de lucrari fixe si implanturi dentare.

Programeaza un consult si afla chiar de la medicul parodontolog cum iti poti salva dantura!

Cauta pe site

+