Fast and Fixed dantura completa pe implanturi

Pacient 43 ani, Fast and Fixed – dantura fixa completa pe implanturi Bredent

Pacientul de 43 ani a avut nevoie de o restaurare totala a danturii cu ajutorul sistemului de implanturi rapide Sky Fast and Fixed Bredent. Zambetul pacientului a fost redat cu ajutorul unei proteze fixe cu 4 implanturi la arcada inferioara si unei proteze fixe cu 6 implanturi la arcada superioara. Mai jos prezentam detalii despre interventiile si lucrarile realizate, precum si despre costurile aferente.

Maxilar – Proteza fixa Fast and Fixed cu 6 implanturi Bredent

La arcada superioara, intrucat osul maxilar prezenta o resorbtie osoasa considerabila, a fost nevoie de o interventie de sinus lift si aditie de os, in vederea pregatirii terenului pentru inserarea implanturilor.

  • Sinus lifting si aditie de os
  • Fast&Fixed – 6 implanturi Bredent + lucrare fixa provizorie in 24 de ore
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei

Mandibula – Proteza fixa Fast and Fixed cu 4 implanturi Bredent

La arcada inferioara osul mandibular a oferit o baza foarte buna pentru inserarea implanturilor si nu a necesitat niciun fel de interventii suplimentare.

  • Fast&Fixed – 4 implanturi Bredent + lucrare fixa provizorie in 24 de ore
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei

Astfel pacientul a beneficiat de o lucrare totala fixa provizorie in doar 24 de ore de la inserarea implanturilor, putandu-se bucura de zambetul sau pe toata durata tratamentului. Lucrarile fixe definitive pot fi atasate dupa 4-6 luni de la interventie.

Cati dinti are lucrarea definitiva Fast&Fixed?

Dantura fixa definitiva poate fi realizata din diferite materiale de cea mai buna calitate, dupa preferintele pacientului. Aceasta este practic o punte din 12 dinti fixati pe 4 sau 6 implanturi dentare Bredent.

Cat costa o dantura fixa completa pe implanturi?

Costul unei danturi fixe complete pe implanturi este influentat de marca si numarul implanturilor, precum si de manopera medicului chirurg si de costul materialelor din care sunt realizate lucrarile fixe definitive. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru lucrari si implanturi dentare.

 

 

 

Cauta pe site

+