Pacient 44 de ani, reabilitare dentara totala cu implanturi si coroane ceramice

Pacientul de 44 de ani a beneficiat de o reabilitare totala cu implanturi dentare si coroane ceramice pe implant sau dinti. Mai jos detaliem lucrarile realizate pentru fiecare arcada in parte.

Reabilitare dentara la maxilar

  • Fast&Fixed – 6 implanturi Bredent + lucrare fixa provizorie in 24h
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • Lucrare definitiva fixa pe implanturi, cu structura din zirconiu si coroane ceramice individuale

Sistemul de implanturi Fast and Fixed este indicat persoanelor care mai au putini dinti ramasi pe arcade (cu indicatie de extractie) sau chiar nici un dinte. In astfel de situatii, se pot realiza implanturile si lucrarea provizorie fixa in maximum 24 de ore, fara a mai fi nevoie de procedee de sinus lifting sau aditii de os, scurtandu-se astfel timpul de asteptare si numarul vizitelor la cabinetul stomatologic. Cu ajutorul tehnologiei PRGF-Endoret®, timpul necesar vindecarii se reduce chiar si la jumatate, gratie factorilor de crestere extrasi, raspunzatori pentru regenerarea tesuturilor. De obicei, se utilizeaza lucrari de tip All-on-6 pe 6 implanturi la maxilar si All-on-4 pe 4 implanturi la mandibula.

Reabilitare dentara la mandibula

  • Extractii
  • 3 implanturi Bredent
  • Coroane ceramice pe suport de zirconiu pe implanturi
  • Coroane ceramice pe suport de zirconiu pe dinti

Implanturile dentare Bredent, produse in Germania, ofera garantia unui tratament de calitate superioara, care poate fi utilizat atat pentru restaurarea unui singur dinte, cat si a unei intregi arcade dentare.

Coroana dentara pe suport de zirconiu se aseamana foarte mult cu coroana dentara metalo-ceramica, mai ales in ceea ce priveste rezistenta materialelor. Acest tip de coroana dentara este obtinut prin aplicarea de ceramica pe suportul din zirconiu. Avantajul remarcabil pe care il au coroanele ceramice pe suport de zirconiu fata de cele metalice este estetica impecabila.

Costul lucrarilor dentare realizate

Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implant dentar si lista de preturi pentru protetica dentara. Daca ne transmiteti o radiografie panoramica sau CT dentar, medicii nostri specialisti va pot realiza un plan de tratament complet si corect, cu estimare de timp si cost.

 

Cauta pe site

+