proteza dentara kemeny

Proteza dentara Kemeny

Protezele Kemeny din materiale acrilice au dimensiuni mici si sunt utilizate in cazul lipsei a cel mult trei dinti ai pacientului.

Ce rol au protezele Kemeny?

proteze kemenyProtezele dentare Kemeny reprezinta o solutie provizorie ideala recomandata de medicul dentist pentru ca pacientul sa poata zambi normal in perioada dintre extractia unui dinte bolnav sau faza chirurgicala a implantului dentar, pana la atasarea coroanelor dentare definitive. Aceste mici lucrari protetice mobile pot reconstitui fidel intre unu si trei dinti si au fost concepute din motive estetice pentru ca pacientii aflati in asteptarea dintilor definitivi sa poata zambi relaxat, iar viata lor sociala sa nu fie afectata.

Cum se fixeaza o proteza Kemeny?

Protezele Kemeny au sprijin dento-parodontal, asezandu-se pe mucoasa gingivala a zonei pe care o reconstituie si pe dintii vecini edentatiei, prin crosete de sarma, pelote gingivale sau, daca sunt realizate din materiale termoplastice, crosetele vor fi din material acrilic de culoarea dintilor pe care se ancoreaza. In acest fel, crosetele sunt insesizabile, deci restaurarea este estetica.

Tipuri de proteze Kemeny

proteza kemenyProtezele Kemeny pot fi atat detasabile, cat si fixe si pot fi folosite cu edentii partiale sau pline.

Proteza dentara Kemeny flexibila

Proteza Kemeny flexibila imbina functionalitatea cu confortul.  Fabricarea protezelor dentare Kemeny, se realizeaza din materiale sintetice si au multiple avantaje, cum ar fi:

  • Nu absorb mirosurile
  • Bacteriile nu se formeaza pe acestea
  • Sunt usor de purtat  si confortabile
  • Sunt usoare si moi
  • Acopera o zona mai mica a cavitatii orale
  • Arata cat mai aproape de natural

Cat costa o proteza dentara Kemeny?

Fiind o proteza dentara provizorie, pretul unei proteze Kemeny este evident mai mic decat costul unei lucrari dentare definitive. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru proteze dentare Kemeny.

Cauta pe site

+