Proteza dentara totala din 12 dinti fixati pe 4 sau 6 implanturi

Pacienta 53 ani, proteze dentare totale fixe cu 4 si 6 implanturi

Pacienta de 53 de ani a beneficiat de o reconstructie totala a danturii cu o proteza fixa cu 4 implanturi  dentare Inno la arcada inferioara (mandibula) si o proteza fixa cu 6 implanturi dentare Bredent la arcada superioara (maxilar). Mai jos redam detalii despre tehnica dantura fixa din 24 de ore si lucrarile dentare realizate, precum si lista de preturi.

Restaurare totala dantura maxilar – Proteza fixa cu 6 implanturi Bredent

  • Fast and Fixed – 6 implanturi dentare Bredent + lucrare fixa provizorie in 24 ore
  • Lucrare definitiva din 12 dinti fixati pe implanturi, cu structura din zirconiu si coroane individuale ceramice

Implanturile dentare Bredent, produse in Germania, ofera garantia unor tratamente de calitate inalta, putand fi utilizate atat pentru restaurarea unui singur dinte lipsa, cat si in cazul persoanelor edentata total, care nu mai au niciun dinte pe arcada.

Tratamentul inovator aplicat suprafetei implantului dentar Bredent, dar si structura sa speciala, contribuie la cresterea stabilitatii dintelui artificial. Astfel, datorita faptului ca se integreaza rapid in os si este foarte rezistent in timp, acest tip de implant este recomandat atat pentru persoanele care vor sa suplineasca lipsa unui singur dinte, cat si pentru cele care se confrunta cu edentatie partiala sau totala.

Sistemul de implantare este unul ultramodern, orientat catre reducerea resorbtiilor osoase si conservarea tesuturilor din jurul implanturilor.

Restaurare totala dantura mandibula – Proteza fixa cu 4 implanturi Inno

  • Fast Smile – 4 implanturi dentare Inno + lucrare fixa provizorie in 24 ore
  • Lucrare definitiva din 12 dinti fixati pe implanturi, cu structura metalica sinterizata si coroane din compozit stratificat

Implanturile dentare INNO sunt produse cu o tehnologie speciala in Coreea de Sud, oferind o calitate premium la un pret mediu fata de celelalte sisteme existente pe piata stomatologia. Suprafata implanturilor INNO este tratata special pentru  ca osteointegrarea acestora sa fie mai rapida si mai stabila. Scopul implanturilor INNO este acela de a crea restaurari dentare estetice din punct de vedere gingival.

Cat costa o proteza dentara totala fixa cu 4 sau 6 implanturi?

Pretul unei proteze dentare totale fixe pe implanturi este dat de costul interveniei de inserare a implanturilor, de marca acestora si de costul lucrarii dentare definitive, realizata de regula din 12 dinti uniti. In cadrul clincii noastre realizam restaurari dentare totale cu mai multe tipuri de implanturi si lucrari definitive. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru proteze dentare totale fixe pe implanturi.

Cauta pe site

+