tratamente stomatologice realizate sub sedare

Tratamente stomatologice fara frica

Indiferent de varsta, grija pentru sanatatea orala si o dantura frumoasa trebuie sa reprezinte o preocupare de zi cu zi. Totusi, din cauza experientelor neplacute din trecut sau pur si simplu a fricii, multi pacienti nu au parte de ingrijirea orala de care au nevoie. Frica de dentist duce la neprezentarea la controalele periodice la stomatolog, carii dentare si multe alte probleme dentare.

Completar anesteziei dentare locale, cu ajutorul sedarii constiente sau a inhalosedarii putem ajuta pacientii care se tem de dentist sa beneficieze de tratamente stomatologice si sa obtina astfel zambetul pe care l-au dorit.

Desi majoritatea persoanelor care solicita tratamente cu ajutorul sedarii se tem, si alte categorii de pacienti pot beneficia de astfel de tratamente. Spre exemplu, pacientii care necesita interventii stomatologice de lunga durata, cum sunt reabilitarile totale ale danturii cu implanturi dentare.

Pacientii cu reflex de voma sau cei care nu isi pot controla miscarile pot de asemenea solicita sedare. Pentru acest tip de pacienti vizita la stomatolog poate fi un adevarat stres, dar cu ajutorul sedarii se pot relaxa in scaunul stomatologic in timp ce medicul dentist realizeaza tratamentele necesare. In situatii mai rare se poate apela si la anestezie general la dentist.

In cazul copiilor foarte mici sau care refuza sa colaboreze cu medicul pedodont, medicul anestezist poate fi de mare ajutor in realizarea tratamentelor. Doar pentru ca teama de dentist este foarte mare, nu inseamna ca trebuie sa neglijam dantura copiilor.

Afla mai multe despre tratamentele stomatologice cu ajutorul sedarii in urma unei consultatii!

Cauta pe site

+