Implant dentar toata gura pacient 37 ani

Pacient 37 de ani, implant dentar ghidat digital Sky Fast and Fixed toata gura

Pacientul de 37 de ani a beneficiat de o restaurare completa a zambetului prin chirurgie ghidata digital cu implant dentar Sky Fast and Fixed Bredent pentru toata gura. Cazul a fost realizat cu succes cu ajutorul sistemelor de implanturi dentare ghidate digital All-on-4 si All-on-6 Bredent de catre echipa noastra de specialisti formata din dr. Alex Pintilie, Specialist Chirurgie Dento-Alveolara si dr. Ligia Baran, Medic Protetician, Specialist Protetica Dentara Computerizata Cerec Cad/Cam.

Daca te-ai intrebat vreodata cat te costa sa iti faci toata dantura cu implant dentar, mai jos detaliem interventiile chirurgicale si lucrarile protetice realizate pentru a reda in totalitate zambetul pacientului nostru de doar 37 de ani.

Implant dentar Fast and Fixed pentru toata arcada superioara

  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • Fast&Fixed – 6 implanturi Bredent + lucrare fixa provizorie in 24h

Implant dentar Fast and Fixed pentru toata mandibula

  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • Fast&Fixed – 4 implanturi Bredent + lucrare fixa provizorie in 24h

Cate implanturi sunt necesare pentru toata gura?

De regula, se utilizeaza o proteza fixa cu 4 implanturi pentru partea de jos a gurii si o proteza fixa cu 6 implanturi pentru partea a sus. Uneori, numarul de implanturi poate varia, in functie de calitatea osului pacientului si o serie de alti factori.

Beneficiile sistemului Fast and Fixed

Unul dintre principalele beneficii ale sistemului Sky Fast and Fixed de la compania germana Bredent este faptul ca va veti putea bucura de o dantura fixa in maximum 24- 48 de ore, dupa caz. Veti putea zambi cu incredere imediat dupa atasarea lucrarii fixe provizorii, fiind eliminata astfel lunga perioada de asteptare specifica unor operatii chirugicale complexe, cum ar fi sinus lifting-ul, aditia de os, repozitionarea de nerv etc.

Fast and Fixed dezavantaje

Fast and Fixed nu prezinta dezavantaje din punct de vedere medical, estetic sau functional. Singurul dezavantaj ar putea fi pretul mai ridicat decat in cazul solutiilor de restaurare dentara totala clasice, cum ar fi proteza mobila. Totusi pe termen lung beneficiile de care va puteti bucura daca ati ales Sky Fast and Fixed Bredent sunt mult mai multe decat in cazul celorlalte variante de restaurare a danturii pentru toata gura, care pot prezenta anumite dezavantaje.

Ce pret are un implant dentar Fast and Fixed pentru toata gura?

Pretul unui implant dentar pentru toata gura este influentat de numarul si marca implanturilor necesare pentru fixarea si stabilizarea protezei dentare si de calitatea materialelor din care este realizata aceasta. Prin urmare, costul unui implant dentar pentru toata partea de sus a gurii va fi de regula mai scump, iar costul unui implant dentar pentru toata partea de jos va fi mai mic decat pretul restaurarii la maxilar.

Daca te intrebi cat te costa sa-ti faci toata dantura, cel mai indicat este sa vii la un consult de specialitate in clinica sau sa ne transmiti un CT dentar total. Medicii nostri specialisti in reabilitari orale totale complexe iti vor realiza un plan de tratament complet personalizat cu estimare de timp si pret.

Oferta pret implanturi dentare FastSmile INNO toata gura

Momentan, in cadrul clincii noastre pretul unui implant dentar INNO este redus de la 3000 la 2000Lei. Restaurarea totala a gurii prin tehnica implanturi si dinti ficsi in 24 ore FastSmile INNO are un pret redus de la 18000 la 14000 Lei pentru mandibula si pret redus de la 22000 la 18000Lei pentru maxilar.

 

Cauta pe site

+